Moșule, ce tânăr ești! Răzvan Simion a descoperit elixirul tinereții, chiar pe Dorobanți. L-am prins în flagrant!

Toți ochii sunt ațintiți asupra lui Răzvan Simion, în fiecare dimineață, de ani buni. Din acest motiv, matinalul de la Antena 1 este tare atent cu imaginea sa, fiind unul dintre cei mai „hot” bărbați din showbiz-ul autohton.

Dacă ați fi crezut că înfățișarea lui este rezultatul sportului, al alimentației și, de ce nu, al unui stilist- căci prezentatorul TV este mereu îmbrăcat ca la carte, ei bine, parțial fals! Cu siguranță că face eforturi pentru a se menține în formă, dar haideți să-i dăm Cezarului ce-i al Cezarului. Bineînțeles, în acest caz Cezarul este, de fapt, întreaga echipă de specialiști care se ocupă de bunăstarea și aspectul lui Răzvan Simion.

Cum i-am mai surprins pe cei doi îndrăgostiți: Răzvan Simion și Daliana Răducan, paradă de gesturi tandre în public! Și-au asortat și ținutele

Paparazzi Click! au ochi de vultur, în caz că nu v-ați dat seama! Și cum toată acțiunea din capitală se petrece în „hotspot-urile” din nord, trebuie să vă spunem că l-am surprins pe Răzvan Simion pe Calea Dorobanților, dar nu la o cafea pe la Nuba sau B4, așa cum era de așteptat, ci la Silhouette, o clinică frecventată de mai multe vedete autohtone care arată de 10+!

Răzvan Simion îi calcă pe urme „Zânei Surprizelor”

Andreea Bălan, Tania Budi și Andreea Marin sunt doar câteva dintre personalitățile mondene care se răsfață în „fântâna tinereții” de pe Dorobanți, deci putem spune că și Răzvan Simion a intrat în rând cu lumea... bună! Două ore și ceva a stat prietenul lui Dani Oțil în centrul de înfrumusețare, două ore în care s-a tratat și s-a aranjat, mai ceva ca Tom Cruise pentru Topgun.

Schimbări majore în viața matinalului: Răzvan Simion le-a făcut cunoștință copiilor cu Daliana Răducan! Poza care demonstrează că adolescenții o îndrăgesc

Nu este prima oară când îl surprindem astfel, ci deseori Răzvan calcă pragul acestor spații, care mai de care mai luxoase și mai scumpe, din zonele de top ale capitalei. De data aceasta, însă, surpriză mare! Nu a fost singur, ci alături de iubita lui, Daliana. Nu l-a însoțit la plecare, ci a ieșit singur-singurel, ținând în mână un cadou primit, se pare, de la reprezentanții clinicii.

Arhitecta care-a proiectat iubirea în sufletul lui Răzvan Simion a discutat preț de încă 10 minute cu personalul din recepție. Rămâne de văzut dacă informațiile pe care le-a cerut îi vor folosi ei sau, de ce nu, prezentatorului de la Antena 1.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

corneliu vadim tudor lm 0008 0 jpeg
299515611 1814428082226287 3139650293635733392 n (1) jpg
foto front 1 pisica instagram jpg
image 287 jpeg
maria constantin iubit 3 png
femeie sanatate jpg
Arlyne Frankel (sursa foto Facebook)
sursa foto pexels.com
image
image
image
image
2 3 front nastase POZA scaun jpeg
cub bianca dragusanu png
Anamaria Prodan jpg
cub andreea esca png
cub paul ciuci png
crina abrudan mamaia blitz (2) png