Răzvan Simion, la 42 de ani mai ceva ca-n tinerețe! Unde „l-a prins” ziua de naștere și cu cine?

Răzvan Simion, prezentatorului „Neatza”, de la Antena 1, își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Din fericire, data de 8 august nu l-a găsit la locul de muncă, pe platourile de filmare, ci într-o vacanță exotică, departe de stresul din capitală. În mod evident, după cum era de așteptat, matinalul nu este singur, ci în compania frumoasei sale partenere.

razvan simion daliana jpg

După muncă, și răsplata, așa cum spune o veche zicală. Acesta este și cazul lui Răzvan Simion, care a încheiat cu succes încă un sezon al emisiunii pe care o prezintă de ani buni la Antena 1, iar acum a plecat să se relaxeze. Ei bine, asta nu e tot, căci astăzi, pe 8 august, își serbează ziua de naștere, eveniment marcat de iubita lui încă de la primele ore ale dimineții.

Citește și: Moșule, ce tânăr ești! Răzvan Simion a descoperit elixirul tinereții, chiar pe Dorobanți. L-am prins în flagrant!

Daliana Răducan i-a adus iubitului său un tort de ciocolată și șampanie, iar de la un cadou așa romantic e evident că nu puteau lipsi nici petalele de trandafiri situate în background. Răzvan Simion a postat mai multe imagini pe rețelele de socializare și le-a arătat internauților cum se bucură de surpriza primită din partea arhitectei, dar și cum s-a sărbătorit, la 42 de ani.

Ți-am pregătit și: Daliana Răducan și Răzvan Simion, lecție de eleganță! Au furat toate privirile la ultima ieșire în oraș

Daliana Răducan, urare romantică de ziua lui Răzvan Simion

După ce au luat prânzul la un restaurant de lux, cei doi și-au continuat ziua de relaxare, iar Daliana i-a trimis un mesaj emoționant iubitului său: „Te iubesc mai mult decât îmi suportă cuvintele”. Și alte persoane s-au alăturat demersului ei, așa că putem spune că ziua de naștere a lui Răzvan Simion nu a fost sărbătorită doar peste hotare, ci și în mediul online.

Răzvan Simion formează un cuplu cu Daliana Răducan de la scurt timp după despărțirea de Lidia Buble, iar actuala parteneră îl face extrem de fericit. În acest sens, și el a ales să o răsplătească și are de gând să își trăiască viața alături de ea, dar nu în formulă de doi ci, de ce nu, și cu un copil în preajmă!

„Pe plan sentimental, urmează să cresc. Cresc împreună cu iubita mea și ne ținem unul pe altul. Ne ținem foarte bine, într-o complementaritate pe care cumva am căutat-o și am găsit-o. Evoluăm și așa, poate o casă mai mare, poate copii mai mulți, poate vacanțe. Perioada asta a curățat tot ce prinzi pe lângă tine, multele energii, eu le zic zoaie. M-au oprit cumva din creștere”, a declarat Răzvan Simion în podcastul lui Damian Drăghici.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
image
actualitate.net
image
actualitate.net