Gabriela Prisăcariu, dans lasciv, într-o rochie cu un decolteu abisal! Petrecere aniversară fabuloasă

Ultima actualizare:

Gabriela Prisăcariu s-a bucurat de o petrecere pe cinste. Soția lui Dani Oțil a împlinit vârsta de 30 de ani și a ales să sărbătorească acest lucru într-un mod cel puțin neașteptat. Pe afișul evenimentul se specifică faptul că persoanele invitate vor ține doliu alături de frumoasa blondină, după ce aceasta a schimbat prefixul. În plus, și tortul aniversar a fost unul ccu tentă macabră.

Printre invitați s-au numărat și Ramona Olaru, care a venit însoțită de iubitul ei, Cătălin Cazacu, Răzvan Simion și Daliana Răducan, Roxana Ionescu și mulți alții. Pe lângă muzica latino, toți cei prezenți s-au putut bucura și de prezența lui Luis Gabriel. Manelistul a încins atmosfera așa cum se cuvine, iar Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au "tocit" ringul de dans.

Citește și: Dani Oțil, «certat» de Gabriela Prisăcariu! Ce făceau el și bebelușul

Ce dorință și-a pus Gabriela Prisăcariu

Are toate motivele să fie o femeie împlinită la 30 de ani. Are un soț care o adoră și un fiu minunat. În plus, a primit și un cadou senzațional din partea lui Dani Oțil: o mașină de lux.

Înainte să înceapă primele minute din ziua în care soția lui și-a serbat noua vârstă, prezentatorul de la Antena 1 i-a oferit o mașină de jucărie. Abia apoi, i-a dezvăluit Gabrielei Prisăcariu că este vorba, de fapt, despre o mașină adevărată, un Porche Cayenne în valoare de câteva zeci de mii de euro.

Așadar, multă lume s-a întrebat ce și-ar mai putea dori Gabriela Prisăcariu de ziua ei de naștere. Se pare că visul ei este unul legat de micuțul Luca Tiago.

"Îmi doresc să doarmă fi-miu toată noaptea", a fost dorința pusă de Gabriela Prisăcariu, în aplauzele celor prezenți.

Luis Gabriel a întreținut atmosfera

Manelistul a dat marea lovitură în pandemie, cu melodia "Toate diamantele", care l-a propulsat rapid în topul celor mai iubiți artiști de la noi din țară. Pentru că și-a dorit ca Gabriela Prisăcariu să se distreze după sufletul ei, Dani Oțil a avut grijă ca Luis Gabriel să își facă treaba cum se cuvine.

Ba chiar prezentatorul de la Antena 1 a fost nevoit să întrerupă distracția la un moment dat, din cauză că unele dintre invitatele de la petrecere îi tot cereau manelistului să cânte anumite melodii.

Iată și: Uite-le pe Gabriela Prisăcariu și pe Ramona Olaru, în costum de baie, la furat de corcodușe!

"Le rog pe fete să nu mai aibă cerințe din tinerețea lor. Hai să îi lăsăm pe băieți să își facă programul, două, trei melodii, în forță. Să nu uităm că au venit aici pentru "diamante" și pentru Gabriela. Mulțumim tare mult! Jos pălăria! Băieții sunt super profi! Ușor cu piesele de pe net și să dăm drumul la petrecere! Băieți, hai cu diamantele", a spus Dani Oțil, în fața invitaților.

Îmbrăcată într-o rochie lungă, Gabriela Prisăcariu a avut grijă să își pună în evidență atu-urile fizice, în mod special picioarele lungi și decolteul amețitor. Mândru, așa cum era de așteptat, Dani Oțil nu s-a ferit să își arate public afecțiunea față de frumoasa lui soție.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Săndel Bălan
Pepe și Yasmine se potrivesc de minune iar artistul este mereu cu zâmbetul pe buze în preajma tinerei soții
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
Banner Kamara
Megan  Barton Hanson profimedia jpg
banner Radu Leca
Banner fiica Maxer
image
actualitate.net
image
actualitate.net