Boala de care a suferit Dani Oțil: „Am vomitat de la 9 seara până 5 dimineața”

Prezent la podcastul lui Damian Drăghici, prezentatorul TV Dani Oțil a povestit, printre altele, despre unul din cele mai grele momente din punct de vedere al sănătății pe care l-a traversat, o situație cu adevărat dificilă în care nu credea că o să ajungă vreodată.

Dani Oțil a dezvăluit în cadrul podcastului câteva dintre poveștile sale secrete de viață și a mărturisit cât de mult l-a afectat munca, motiv pentru s-a și gândit că trebuie să o lase mai ușor ca să nu îi șubrezească și mai mult starea de sănătate.

Dani Oțil s-a confruntat cu probleme grave de sănătate. / Foto: arhiva
Dani Oțil s-a confruntat cu probleme grave de sănătate. / Foto: arhiva

De ce s-a îmbolnăvit prezentatorul TV

Cum a ajuns colegul lui Răzvan Simion să se îmbolnăvească? Se pare că în urmă cu câțiva ani, Dani Oțil supărat foarte tare din cauza unei mașini de curse căreia i-a murit motorul. Situația a fost așa de gravă, încât acesta a fost nevoie să ajungă la spital. După ce a vomitat ore întregi, medicul care l-a văzut și i-a făcut toate investigațiile necesare i-a spus că problemele sale medicale nu sunt de la stomac, așa cum se aștepta vedeta. Stresul și supărarea fiind cele două cauza principale care l-au dus în acea situație.

L-a luat somnul cu un șnițel în mână

Dani Oțil a conștientizat că muncește mult prea mult atunci când l-a luat somnul la una dintre partenerele sale de atunci, cu un șnițel în mână. Practic, era epuizat.

Cu toate acestea, până nu i-a semnalizat medicul că trebuie să o lase mai moale, altfel o să-și agraveze problemele medicale, Dani Oțil nu a făcut nimic care să-i îmbunătățească starea de sănătate.

„Ca-n orice poveste scrisă, până n-a bătut la ușă medicul, n-am lăsat-o moale”.

Munca i-a adus numeroase probleme medicale lui Dani Oțil. / Foto: arhivă
Munca i-a adus numeroase probleme medicale lui Dani Oțil. / Foto: arhivă

La începutul carierei, și el și Răzvan Simion erau foarte săraci

Tot în Podcastul lui Damian Drăghici, Dani Oțil a povestit și despre cum a ajuns să lucreze în radio și cât de greu financiar i-a fost în acea perioadă. Prezentatorul TV și-a amintit de anii când dormea în garsoniera colegului său, Răzvan Simion, pe niște fotolii. Acesta a mai adăugat faptul că, în acele vremuri, amândoi erau foarte săraci.

„Noi am fost săraci, îți dai seama. Eu am dormit pe două fotolii la Răzvan în garsonieră, puse cap la cap, pentru că în pat erau el și Robi, prietenul nostru cel mai bine, că ei plăteau chirie. Eu la fotolii nu plăteam. (…)

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net