Răzvan Simion a dat de greu! Ce vrea să facă fiica lui, Ianca, în 2023: „M-am sucit de o mie de ori”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Răzvan Simion și fiica sa, Ianca, au relație cu adevărat specială, iar conexiunea dintre cei doi se vede la fiecare apariție. Doar că anii au trecut în grabă, iar micuța s-a făcut deja mare, așa că pentru anul următor are o rugăminte uriașă de la tăticul ei. Click! publică în exlusivitate un interviu excepțional cu prezentatorul TV, dar și cu superba lui fiică. Ne-am întâlnit cu cei doi, recent, la un eveniment monden, iar momentul a fost unul savuros.

Ianca, unde vrei să mergi la facultate? Termini liceul ...

Ianca: Planul este să plec în afară, vreau să studiez psihologie. 

Răzvan Simion: există niște consilieri vocaționali (n.r.râde). Am discutat cu mai mulți oameni care se pricep, e greu să-ți proiectezi meseria viitorului. Ultimii doi ani ne-ai cam dat peste cap tot ce știam despre cariere și felul în care se fac bani din lucruri care îți plac, e un lucru important, pentru ca nu cumva cariera să fie o corvadă. S-a îndreptat spre zona asta, a terminat Uman, engleză spaniolă, normal că vrem undeva afară, nu pentru că în România nu e sistemul bun, dar pentru că sunt specializări pe care se pliază. Are șapte dosare în trei țări, dar preferăm să vorbim după lucrurile se vor aranja, să primi și o bursă, să fie un loc în care să aibă oportunități. Nu are voie să se întoarcă, nu ne batem joc de bugetul familiei, ne duce, la Barcelona, acolo stai

Nu îți este teamă să pleci?

Ianca: Chiar ieri mi-a spus că nu sunt niciodată singură ...

Răzvan: Dacă i se pare că e singură undeva, trebuie să știe că ochiul tatălui veghează.

Dar ce o să faci când o să-ți aducă primul băiat acasă?

Mi l-a adus, încă trăiește. Respiră. Respiră greu, dar respiră (n.r. râde)

Ce îți dorești de la tatăl tău?

Ianca: Tata mi-a oferit mereu înțelegere, deși anul ăsta îmi doresc și o mașinuță. Însă îmi doresc să mă susțină. În ultima jumătate de an m-am sucit de o mie de ori, dar el mi-a zis ok, cum vrei tu.

Răzvan: La o singură țară am zis nu, S.U.A. Dar tata te va susține și cu un card de metrou. Nu te supăra, din ăla cu care mergi și cu autobuzul, și cu metroul. 

Ce mașină îți dorești?

Ianca: Momentan ne axăm pe școală

Răzvan: Să vedem de la cine avem reducere mai mare. Orice, doar cu reducere de minim 30% atât pentru ea, cât și pentru mine, ca să știm o treabă. Dacă nu, metrou. 

O ultimă întrebare. O amintire drăguță cu voi, ceva care v-a rămas în minte...

Ianca: Da, e una de ieri (n.r. râde)

Răzvan: Da, am poziționat bradul. A venit de la Timișoara să facem bradul împreună, iar ea, conform tradiției, trebuia să pună steaua în vârf. Și am încercat să o ridic, ca pe vremuri, dar n-am mai putut, semn că eu sunt foarte bătrân, ori ea e foarte mare. N-am căzut, dar nici mult n-am mai avut. Am vrut să refacem o fotografie de când avea ea trei ani, însă n-am reușit, că Moșul e cam hodorog. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 26 at 15 15 23 jpeg
banner laura cosoi png
banner zurli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net