Răzvan Simion, apariție de revistă, la brațul fiicei sale! Ianca este o adolescentă superbă

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Răzvan Simion și fiica sa, Ianca, au furat toate privirile la un eveniment monden desfășurat luni, 12 decembrie, într-un local din București. Click! a fost prezent la datorie și a surprins cât de sclipitori au fost cei doi. 

Răzvan Simion, apariție de revistă, la brațul fiicei sale
Răzvan Simion, apariție de revistă, la brațul fiicei sale

Ianca este o adolescentă superbă, iar acest lucru nu mai este niciun secret. Cum nu mai este deloc surprinzător nici faptul că Răzvan Simion și fiica sa au o legătură superbă, una aproape magică, așa cum se observă de fiecare dată când apar împreună.

La început de săptămână, Răzvan și Ianca au fost prezenți la un eveniment monden organizat în capitală. Eleganți și fermecători, cei doi au avut o apariție de revistă. Dacă tânăra de 18 ani a ales o ținută serioasă, purtând un costum bleumarin, tatăl său a venit îmbrăcat mult mai casual.

Starul matinalului de la Antena 1 a fost însoțit și de superba lui iubită, Daliana Răducan, cu care Ianca are o legătură foarte strânsă. Răzvan și partenera lui au avut ținutele asortate. Iată cum i-am surprins la evenimentul de luni.

Răzvan Simion și fiica sa, Ianca, apariție spectaculoasă

Ianca Simion a moștenit trăsăturile fizice ale ambilor săi părinți. Se poate observa cu ochiul liber cât de mult seamănă cu mama sa, Diana, prima soție a lui Răzvan.

Prezentatorul de televiziune a fost căsătorit, timp de mulți ani, cu Diana Simion. Din mariajul celor doi au rezultat doi copii, Ianca și Tudor. În vară, fiica vedetei de la Antena 1 a devenit majoră.

Fiica lui Răzvan Simion a împlinit 18 ani
Fiica lui Răzvan Simion a împlinit 18 ani

Ianca Simion și noua iubită a tatălui său, Daliana Răducan, au o relație frumoasă, iar atunci când Ianca a împlinit 18 ani, partenera prezentatorului TV i-a transmis un mesaj emoționant, ce demonstrează din nou legătura strânsă dintre ele. 

La mulți ani, Prințesini! Să te înconjuri mereu de iubire și să îți păstrezi zâmbetul, voiciunea, bunătatea și frumusețea. Te iubește mama Dali”, i-a transmis Daliana pe Instagram.  

Ianca l-a făcut să plângă pe tatăl ei

De curând, Ianca Simion a făcut un roast „sentimental” pentru tatăl ei. Momentul a fost unul cu puternică încărcătură emoțională, iar Răzvan, prezent ca jurat în emisiunea iUmor, nu s-a putut abține și a început să plângă.

Pe parcursul numărului, tăticul a izbucnit și mai tare în plâns, fiind extrem de emoționat. „Vai, ce mi-ați făcut”, a spus vedeta de la Antena 1.

Momentul a părut mai degrabă o frumoasă declarație de dragoste la adresa tatălui ei. „Nu știu cine are emoții mai mari”, a spus Răzvan Simion, cu lacrimi în ochi.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net