Fosta nevastă a lui Răzvan Simion s-a transformat într-o zeiță! Noul mariaj a transformat-o cu totul

Ultima actualizare:

Răzvan Simion și fosta sa soție, Diana, au avut un mariaj fericit vreme de 15 ani, care s-a sfârșit în 2015. Prezentatorul de la Antena 1 trăiește o poveste de dragoste cu superba brunetă Daliana Răducan, însă nici fosta soție a lui Răzvan nu s-a lăsat mai prejos. Diana s-a recăsătorit în 2019 cu Radu Biță și s-a transformat într-o adevărată divă.

image

Diana Simion Biță pare mai fericită ca niciodată, de când a divorțat de vedeta Antena 1 și și-a găsit sufletul ei pereche în persoana lui Radu Biță. Povestea de dragoste dintre  fosta soție a lui Răzvan Simion și Radu Biță, afacerist din Timișoara, este ceva mai veche. Cei doi se cunoșteau de 20 de ani, în momentul în care și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt. 

Recent, Diana a publicat o imagine absolut superbă cu soțul ei, în care fosta lui Simion își emnaă cu dezinvoltură senzualitatea într-o rochie roșie cu crăpătură într-o parte, în timp ce-i zâmbește cu afecțiune lui Radu Biță. 

Diana își etalează provocator și una dintre coapse, care se întrevăd din pliurile rochiei roșii. Soția lui Radu Biță poartă o pereche de ochelari, asemenea soțului ei, amândoi aflându-se în vacanță, într-o atmosferă idilică. 

"Despre dragoste și alte întâmplări" a scris romantică Diana Biță în dreptul fotografiei cu soțul ei. 

Deși Diana și Radu se cunoșteau de ani buni, chiar de pe vremea când ea era căsătorită cu vedeta de la Antena 1, cei doi și-au dat seama că sunt meniți să fie împreună abia după ce tânăra a divorțat de Răzvan Simion. 

Diana și Radu au ținut secretă relația și au oficializat-o abia în 2019, iar în 2021 s-au căsătorit. Cel care a dat vestea cea mare a fost chiar noul ginere, Radu, care a scris un mesaj superb pe social-media. 

„Da. Suntem o familie!” a notat Radu Biță în dreptul imaginii cu aleasa inimii sale, Diana. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
banner zurli png
banner sonia trifan png
banner Anamaria Ferentz png
Theo Rose si Denis Hanganu Clanul Foto Pro TV  jpg
"Sunt eu atât de fericită!", a mai completat Octavia Geamănu
banner irinel columbeanu png
Harra Carmen jpg
banner gabriela cristea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net