Fiica lui Razvan Simion, transformată! E imaginea unei firme de bijuterii. Ianca e superba!

Ultima actualizare:

Fiica lui Răzvan Simion, Ianca, este o adevărată domnișoară care a moștenit și dorința tatălui ei de a fi în lumina reflectoarelor. Adolescenta a împlinit anul acesta 18 ani și se face pe zi ce trece tot mai frumoasă, așa că datorită prezenței fascinante în fața camerelor de fotografiat, Ianca a devenit imaginea unui brand de bijuterii. 

image

Fiica lui Răzvan Simion abia a împlinit 18 ani, iar brandurile îi bat la ușă pentru un contract de imagine. Ianca s-a transformat într-o tânără de-a dreptul superbă, al cărui zâmbet captivează pe oricine, așa că nu e de mirare că a devenit imaginea unui brand de bijuterii. La cei 18 ani, Ianca a pozat precum o adevărată profesionistă în fața camerelor de filmat, degajată, zâmbind larg, fără emoții și emanând energie pozitivă. 

Citește și: Fosta soție a lui Răzvan Simion a pus internetul pe jar! Ținuta sumară în care s-a afișat

Îmbrăcată într-un sacou alb, decoltat și cu un lănțișor fin la gât, Ianca arata precum un adevărat fotomodel. Răzvan Simion are toate motivele să fie mândru de fiica lui, care dovedește că are un talent înnăscut în fața camerelor de luat vederi. 

Nu rata nici: Secretul legăturii de 38 de ani dintre Răzvan și Dani: «Cred că despre asta este prietenia»

Mesajul emoționant al Dalianei Răducan pentru fiica lui Răzvan Simion

Ianca Simion și noua iubită a tatălui său, Daliana Răducan, au o relație frumoasă, iar atunci când Ianca a împlinit 18 ani, partenera prezentatorului TV i-a transmis un mesaj emoționant, ce demonstrează legătura strânsă dintre ele. 

Vezi și: Daliana Răducan și Răzvan Simion, lecție de eleganță! Au furat toate privirile la ultima ieșire în oraș

La mulți ani, Prințesini! Să te înconjuri mereu de iubire și să îți păstrezi zâmbetul, voiciunea, bunătatea și frumusețea. Te iubește mama Dali”, i-a transmis Daliana pe Instagram.

Ianca este fiica lui Răzvan Simion din mariajul cu Diana, care a durat 15 ani. Cuplul a avut doi copii o fiică și un băiat, pe nume Tudor, ambii rămânând în grija mamei lor după divorțul părinților. 

Fosta soție a lui Răzvan Simion și-a găsit liniștea în brațele lui Radu Biță, cu care s-a căsătorit în 2019. Răzvan Simion a avut o relație cu Lidia Buble, iar la momentul actual trăiește o poveste de dragoste cu Daliana Răducan. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net