Fiica lui Razvan Simion, transformată! E imaginea unei firme de bijuterii. Ianca e superba!

Fiica lui Răzvan Simion, Ianca, este o adevărată domnișoară care a moștenit și dorința tatălui ei de a fi în lumina reflectoarelor. Adolescenta a împlinit anul acesta 18 ani și se face pe zi ce trece tot mai frumoasă, așa că datorită prezenței fascinante în fața camerelor de fotografiat, Ianca a devenit imaginea unui brand de bijuterii. 

image

Fiica lui Răzvan Simion abia a împlinit 18 ani, iar brandurile îi bat la ușă pentru un contract de imagine. Ianca s-a transformat într-o tânără de-a dreptul superbă, al cărui zâmbet captivează pe oricine, așa că nu e de mirare că a devenit imaginea unui brand de bijuterii. La cei 18 ani, Ianca a pozat precum o adevărată profesionistă în fața camerelor de filmat, degajată, zâmbind larg, fără emoții și emanând energie pozitivă. 

Citește și: Fosta soție a lui Răzvan Simion a pus internetul pe jar! Ținuta sumară în care s-a afișat

Îmbrăcată într-un sacou alb, decoltat și cu un lănțișor fin la gât, Ianca arata precum un adevărat fotomodel. Răzvan Simion are toate motivele să fie mândru de fiica lui, care dovedește că are un talent înnăscut în fața camerelor de luat vederi. 

Nu rata nici: Secretul legăturii de 38 de ani dintre Răzvan și Dani: «Cred că despre asta este prietenia»

Mesajul emoționant al Dalianei Răducan pentru fiica lui Răzvan Simion

Ianca Simion și noua iubită a tatălui său, Daliana Răducan, au o relație frumoasă, iar atunci când Ianca a împlinit 18 ani, partenera prezentatorului TV i-a transmis un mesaj emoționant, ce demonstrează legătura strânsă dintre ele. 

Vezi și: Daliana Răducan și Răzvan Simion, lecție de eleganță! Au furat toate privirile la ultima ieșire în oraș

La mulți ani, Prințesini! Să te înconjuri mereu de iubire și să îți păstrezi zâmbetul, voiciunea, bunătatea și frumusețea. Te iubește mama Dali”, i-a transmis Daliana pe Instagram.

Ianca este fiica lui Răzvan Simion din mariajul cu Diana, care a durat 15 ani. Cuplul a avut doi copii o fiică și un băiat, pe nume Tudor, ambii rămânând în grija mamei lor după divorțul părinților. 

Fosta soție a lui Răzvan Simion și-a găsit liniștea în brațele lui Radu Biță, cu care s-a căsătorit în 2019. Răzvan Simion a avut o relație cu Lidia Buble, iar la momentul actual trăiește o poveste de dragoste cu Daliana Răducan. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
cub rona hartner png
FotoJet (5) jpg
cub rebeca onoriu png
FotoJet jpg
cub paula seling png
cub theo rose anghel damian png
cub bianca dragusanu png
image
image
image
image
image
image
cub theo rose anghel damian png
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
Mihai Bendeac FOTO Facebook
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
nicole cherry jpg
Credința în Dumnezeu i-a dat putere Lucianei Indre