Fosta soție a lui Răzvan Simion a pus internetul pe jar! Ținuta sumară în care s-a afișat

Fosta soție a lui Răzvan Simion, Diana Biță, a publicat o nouă imagine care a pus social-media pe jar. Bruneta se simte din ce în ce mai dezinvoltă, de la divorțul de prezentatorul TV, iar dovadă este cea mai recentă ipostază în care este îmbrăcată destul de sumar și provocator. 

diana simion 3 jpg

Diana Biță se transformă pe zi ce trece într-o adevărată divă, la șapte ani de la divorțul de vedeta TV. Fosta doamnă Simion se simte tot mai încrezătoare în capacitatea ei de seducție, mai ales după ce s-a recăsătorit, în 2021, cu Radu Biță, cei doi cunoscându-se încă din perioada liceului. 

Citește și: Fosta soție a lui Răzvan Simion, în lacrimi: «Sufletul tău să-și găsească pacea»

Diana Biță a mai apărut pe social-media în ipostaze în care emana o senzualitate discretă, însă de această dată a ales să fie ceva mai îndrăzneață. Bruneta a optat pentru o ținută sumară, care o făcea să arate ca și cum s-ar pregăti să meargă la cel mai în vogă festival.

Hai să vezi și: Răzvan Simion, uite ce-ai pierdut! Diana, fosta soție, femeie fatală după ce și-a refăcut viața!

Cu pantaloni scurți din denim, ce-i dezgoleau picioarele apetisante, și un top de culoare gri, fosta soție a lui Răzvan Simion a făcut senzație pe social-media, mai ales că ea nu a mai pozat niciodată într-o ținută care să-i accentueze atât de mult silueta. Diana Biță a accesorizat întreaga vestimentație cu o pălărie cowboy din paie. 

Nu rata nici: Fosta nevastă a lui Răzvan Simion s-a transformat într-o zeiță! Noul mariaj a transformat-o cu totul

Diana Biță și-a regăsit adevărata iubire, după divorțul de vedeta TV

Diana Biță și Răzvan Simion au fost căsătoriți vreme de 15 ani, iar în 2015 cei doi au divorțat, deși puțini se așteptau la o astfel de ruptură. Fosta soție a lui Simion și-a refăcut viața la șase ani de la divorțul de prezentator, alături de un prieten pe care îl cunoștea de 20 de ani, omul de afaceri Radu Biță. 

Diana și Radu s-au căsătorit în 2021, iar din acel moment bruneta a trecut printr-o adevărată transformare. A început să fie tot mai extrovertită pe social media și postează adesea imagini alături de soțul ei. Diana a dat vestea mariajului cu Radu Biță tot pe social-media prin intermediul unei imagini de cuplul, în dreptul căreia a scris: „DA. Suntem o familie"

Zodiac - horoscop FOTO Shutterstock
Cristina Pazurati în vizita la Tristan Tate FOTO Antena 3 CNN / Wowbiz
cub horoscop bani
barbat suparat jpg
lidia fiica corneliu vadim tudor cum isi serba tatal ei ziua de nastere 802328 jpg
America Express Andreea Balan si Andreea Antonescu 6 amuleta Foto Antena 1 jpg
bani valuta curs valutar dolari pexels jpg
cub cornel Ilie png
image
image
image
image
image
image
 Constantin Enceanu este topit după nepoții săi
Monica Davidescu si Aurelian Temisan
 Nicu Covaci, invitat de seamă la ziua bunului său prieten și coleg, Ovidiu Lipan Țăndărică
roxana hulpe colaj jpg
cub theo rose png
adriana bahmuteanu