Fosta soție a lui Răzvan Simion a pus internetul pe jar! Ținuta sumară în care s-a afișat

Ultima actualizare:

Fosta soție a lui Răzvan Simion, Diana Biță, a publicat o nouă imagine care a pus social-media pe jar. Bruneta se simte din ce în ce mai dezinvoltă, de la divorțul de prezentatorul TV, iar dovadă este cea mai recentă ipostază în care este îmbrăcată destul de sumar și provocator. 

diana simion 3 jpg

Diana Biță se transformă pe zi ce trece într-o adevărată divă, la șapte ani de la divorțul de vedeta TV. Fosta doamnă Simion se simte tot mai încrezătoare în capacitatea ei de seducție, mai ales după ce s-a recăsătorit, în 2021, cu Radu Biță, cei doi cunoscându-se încă din perioada liceului. 

Citește și: Fosta soție a lui Răzvan Simion, în lacrimi: «Sufletul tău să-și găsească pacea»

Diana Biță a mai apărut pe social-media în ipostaze în care emana o senzualitate discretă, însă de această dată a ales să fie ceva mai îndrăzneață. Bruneta a optat pentru o ținută sumară, care o făcea să arate ca și cum s-ar pregăti să meargă la cel mai în vogă festival.

Hai să vezi și: Răzvan Simion, uite ce-ai pierdut! Diana, fosta soție, femeie fatală după ce și-a refăcut viața!

Cu pantaloni scurți din denim, ce-i dezgoleau picioarele apetisante, și un top de culoare gri, fosta soție a lui Răzvan Simion a făcut senzație pe social-media, mai ales că ea nu a mai pozat niciodată într-o ținută care să-i accentueze atât de mult silueta. Diana Biță a accesorizat întreaga vestimentație cu o pălărie cowboy din paie. 

Nu rata nici: Fosta nevastă a lui Răzvan Simion s-a transformat într-o zeiță! Noul mariaj a transformat-o cu totul

Diana Biță și-a regăsit adevărata iubire, după divorțul de vedeta TV

Diana Biță și Răzvan Simion au fost căsătoriți vreme de 15 ani, iar în 2015 cei doi au divorțat, deși puțini se așteptau la o astfel de ruptură. Fosta soție a lui Simion și-a refăcut viața la șase ani de la divorțul de prezentator, alături de un prieten pe care îl cunoștea de 20 de ani, omul de afaceri Radu Biță. 

Diana și Radu s-au căsătorit în 2021, iar din acel moment bruneta a trecut printr-o adevărată transformare. A început să fie tot mai extrovertită pe social media și postează adesea imagini alături de soțul ei. Diana a dat vestea mariajului cu Radu Biță tot pe social-media prin intermediul unei imagini de cuplul, în dreptul căreia a scris: „DA. Suntem o familie"

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
image png
Vlad Gherman și Oana Moșneagu se căsătoresc la doi ani de relație
cub nicoleta luciu png
WhatsApp Image 2024 04 22 at 19 15 39 jpeg
Banner gina pistol png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net