Fosta soție a lui Răzvan Simion, în lacrimi: «Sufletul tău să-și găsească pacea»

Diana Simion-Bița, fosta soție a lui Răzvan Simion, trece prin momente delicate. Și-a pierdut un bun prieten, pe Andrei Cristian Vlad, chitarist în formația lui Mihai Mărgineanu. Diana a scris câteva rânduri emoționante adresate bărbatului care a murit duminică, 5 iunie. 

Diana Simion, în doliu
Diana Simion, în doliu

Mihai Mărgineanu a dat duminică, 5 iunie, o veste tristă pentru toți iubitorii muzicii rock și blues. Chitaristul Andrei Cristian Vlad, care activa în formația lui Mihai Mărgineanu, a murit. Bărbatul suferea de astm și, în urmă cu mai mulți ani, fusese diagnosticat și cu diabet. Cauza exactă care a dus la moartea sa nu a fost făcută publică. 

Mihai Mărgineanu a anunțat moartea colegului de trupă
Mihai Mărgineanu a anunțat moartea colegului de trupă

„Motanu' pentru prieteni, Andrei Cristian Vlad a murit aseară. Chitaristul care a făcut că rock-ul și blues-ul să intre pe aceiași ușa cu muzică noastră! Prietenii știu cine a fost și ce a însemnat. Tot ceilalți vor afla de la noi", au fost rândurile scrise de Mihai Mărgineanu. 

Luni, 6 iunie, fosta soție a lui Răzvan Simion, a scris la rândul său câteva cuvinte adresate lui Andrei, prietenul cu care a purtat nenumărate discuții profunde și a cărui lipsa o va simți profund de acum înainte. Alături de mesaj, Diana a distribuit mai multe fotografii ale lui Andrei Cristian. 

„Sufletul tău să-și găsească liniștea și pacea, prieten vechi și drag. Discuțiile filosofice și conversațiile pe care le-am avut de-a lungul timpului au fost mereu o bucurie și o încântare pentru mine. Adio, Motanu'", au fost cuvintele Diana Simion-Bița. 

Diana Simion s-a recăsătorit în anul 2021

Diana și Răzvan au divorțat în anul 2015, după mai bine de un deceniu de mariaj. În anul 2019, Diana s-a reîntâlnit cu un vechi amic, pe nume Radu Bița, iar între ei a început o poveste de dragoste. În toamna anului 2021 s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii discrete, iar Diana radiază de fericire la brațul celui care a făcut-o să creadă din nou în iubire.

Și Răzvan Simion și-a refăcut viața. După ce în vara anului 2020 s-a despărțit de Lidia Buble, prezentatorul de la Antena 1 a întâlnit-o pe Daliana Răducan, o arhitectă alături de care formează un cuplu și în ziua de astăzi.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net