Paște internațional pentru vedete! Cum au petrecut Marcel Pavel, Dan Negru și Dani Oțil

#Exclusiv Click!

O parte dintre vedetele autohtone au ales să dea frigul din România și mâncărurile delicioase de acasă, pe temperaturile mai prietenoase din alte ţări şi răsfăţul de acolo. Crina Abrudan (45 de ani), Dani Oțil (42 de ani) și soția sa au decis că merită câteva zile de relaxare, în Dubai, iar Marcel Pavel (63 de ani) și Dan Negru (52 de ani) s-au bucurat, în această perioadă, de liniște sufltească, în Ierusalim, unde au vizitat și Mormântul Sfânt.

Ce este mai frumos și mai relaxant decât o vacanță exotică, de cinci stele? Mai nimic, vă spunem noi! Crina Abrudan a făcut anul acesta o excepție, de Paște, și a plecat în Dubai la relaxare. Pentru că are o legătură foarte strânsă cu prietenii săi virtuali, diva a postat mai multe fotografii pe rețelele sale de socializare, în timp ce era la plajă, la piscină și se deconecta de probleme. De asemenea, imaginile au fost însoțite și de un mesaj sugestiv în care fosta prezentatoare de televiziune le povestea tuturor prin ce stări trece ea acum.

„Pentru prima dată am plecat de acasă de Paște. Am plecat la căldură, așa cum ne place. Departe de casă, dar am avut grijă să nu ne lipsească astăzi ouăle roșii de pe masă.  Să aveți o sărbătoare plină de soare și lumină. Și pace în suflet!”, a scris Crina Abrudan, în dreptul fotografiilor, pe contul său de Facebook.

De asemenea și Dani Oțil împreună cu soția, Gabriela au ales să își facă de cap, pentru câteva zile, în Dubai. Cei doi se bucură unul de compania celuilalt pe meleagurile arăbești, ba mai mult le arată și fanilor cât de feiriciți și moderni sunt ei doi având în vedere că în prima zi de Paște au ales să ciocnească câte un pahar de șampanie în loc de un ou roșu.

„Hristos a Înviat! Paște fericit!”, a scris Gabriela, soția prezentatorului de la Antena 1, în dreptul unor imagini publicate pe conturile sale de socializare.

Paște în Ierusalim

Dacă unele vedete au ales să se bronzele și să se relaxeze, de Paște, în destinații de vis, la mii de kilometric distanță de România, altele au muncit sau au optat să se apropie de divinitate mai mult, astfel că Marcel Pavel este una dintre ele.

 „Am stat trei zile în Ierusalim, am venit as - noapte în țară. Am avut concert acolo, un spectacol de muzică creștină care s-a numit “Acasă la Iisus”. A fost ceva deosebit. Alături de mine a fost și Nico, Luminița Anghel care au cântat. Este pentru prima dată după 15 ani când am plecat de acasă de Paște.

După ce am terminat spectacolul am fost cu toții la Mormântul Sfânt și ne-am rugat pentru cei apropiați. Când am plecat spre casă am plecat de acolo cu o Dumnezeire aparte iar când am ajuns as - noapte acasă singura care mă aștepta trează era fetița mea să îmi zică “Hristos a Înviat” și să ciocnim un ou roșu împreună, asta pentru că restul dormeau la ora la care am ajuns eu”, a declarat Marcel Pavel pentru Click!

Dan Negru, de asemenea, a ales să își petreacă Sărbătorile Pascale în Țara Sfântă.

„La Ierusalim a venit Lumina! Mă întreabă mulți cum am văzut miracolul luminii din Ierusalim. Prea mulți caută miracole în credință! Credința nu e despre miracole! Dumnezeu nu e magicianul David Copperfield! Ce credință ar fi aia în care Dumnezeu și-ar manifesta puterea? Puterea produce supunere! Dacă Dumnezeu și-ar manifesta puterea prin miracole, iubirea ar dispărea! Dumnezeu ar putea să aprindă o lumânare, un bec, să vindece orașe întregi, să facă minuni copleșitoare forțându-ne să credem în el.

Eu nu m-aș regăși într-un astfel de Dumnezeu! Îmi place refuzul Lui de a face minuni, de a ne copleși cu dovezi! Îmi place libertatea pe care ne-o dă. Și cred că esența credinței e în vorbele lui Iisus: „Iată, Eu stau la uşă şi băț. Dacă aude cineva glasul Meu şi deschide uşa, voi intra la el” Despre asta e Lumina! Hristos a Înviat!”, a scris vedeta de la Kanal D pe pagina sa de Facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net