Unde au plecat Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil cu o zi înainte de nuntă. Niciun cuplu nu a mai făcut așa ceva: „Să nu bei mult, te rog”

Ultima actualizare:

Duminică, 30 iulie, Dani Oțil și aleasa inimii sale, Gabriela Prisăcariu, trăiesc unul dintre cele ami frumoase momente din viața lor de cuplu de până acum! Cei doi pășesc astăzi în fața altarului pentru a-și uni destinele în fața lui Dumnezeu. Totuși, cu doar o zi în urmă, cei doi au fost într-un loc cu totul neașteptat!

Unde au fugit cei doi îndrăgostiți înainte de nuntă
Unde au fugit cei doi îndrăgostiți înainte de nuntă

Unde au fugit cei doi îndrăgostiți înainte de nuntă

La doar doi ani după ce îndrăgitul cuplu a spus „DA!” în fața ofițerului stării civile, iată că a venit momentul ca prezentatorul și iubita sa soție, să primească binecuvântarea și în fața Domnului. Este un moment cu totul special, la care se pare că micul cavaler de onoare le va fi chiar fiul lor, Tiago, după cum reiese dintr-un InstaStory postat de frumoasa mamică.

Ei bine, deși cu siguranță aveau multe pe cap, pe lângă emoții, cei doi iată că s-au afișat cu doar o zi înainte de nuntă într-un loc în care nimeni nu s-ar fi gândit. Nu, nu este vorba despre vreo vacanță extravagantă sau o loc ciudat, ci este vorba despre o altă nuntă! Mai exact, cei doi au fost aseară la nunta colegului de redacție al lui Dani, George Mitrănescu, în Domnești.

„Acel moment când cu o zi înainte de nunta ta trebuie să mergi la o nuntă. Să înceapă petrecerea! Să nu bei mult, te rog (n.r. arătând spre soțul ei)”, a spus Gabriela Prisăcariu într-un Instastory.

Dani Oțil, plin de umor mereu

Cum bine îl știm pe Dani Oțil, umorul nu îi lipsește niciodată! Dovadă stă și gluma pe care a făcut-o într-un Instastory, în care a arătat plicul cu darul nuntă pentru colegul, căruia i-a scris să nu îl deschidă, căci are să i-l dea astăzi înapoi. 

Mergem la o nuntă. Am luat plicul, plicul e pentru Georgică, el e invitat mâine la mine la nuntă. Dar i-am scris: «Nu îl deschideți. Mi-l dați mâine». Teoretic eu îi dau azi 12.000 de euro, el îmi dă mâine 12.000 de euro. Fii bărbat”, a transmis Dani Oțil, într-un Instastory.

Ei bine, nu știm cât de mult au petrecut cei doi aseară, însă sperăm că s-au odihnit suficient pentru distracție ce urmează astăzi la marea petrecere de nuntă. Se pare că în timp ce frumoasa Gabriela este la salon pentru a se pregăti de marele moment și sărbătorește alături de profesioniștii care o vor face superbă pentru această zi, Dani doarme cu cel mic! Știm asta chiar din InstaStory-urile postate de Gabriela, în care îl vedem pe prezentator dormind alături de cel mic. Pesemne că aseară s-a distrat pe cinste și acum își adună forțele.

image

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net