Gabriela și Dani Oțil, nuntă de vis pe malul lacului. 100 de invitați, tort de patru etaje și sărmăluțe. Dani: „Nu vă place, nu mă interesează!”

La doi ani distanță de când au devenit oficial soț și soție, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit și religios, pe 30 iulie 2023. Slujba a avut loc la Mănăstirea Cașin, iar petrecerea, de cinci stele, chiar pe marginea lacului Buftea. Cei 100 de invitați ai mirilor s-au distrat pe cinste, au dansat până în zori într-o atmosferă de poveste, delectându-se cu fel și fel de delicatese culinare, dar și cu... sărmăluțe!

Nuntă de cinci stele, într-un cadru de basm! Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil și-au unit duminică, 30 iulie, destinele și în fața lui Dumnezeu. După emoționanta slujbă de la Mânăstirea Cașin, invitații au fost așteptați de miri și de nași într-un cadru mirific, la localul select de pe malul lacului Buftea, ales chiar de către Gabriela și Dani.

Decorul a fost unul de vis și a luat ochii invitaților prin rafinament, eleganță și bun gust. Candelabre aurii, arcade împodobite cu bujori albi, trandafiri albi care tronau pe mese, toate aceste au creat un cadru de poveste, într-una dintre cele mai importante zile din viața mirilor.

La fel ca la cununia civilă din 2021, și acum Gabriela și Dani și-au dorit o nuntă restrânsă, doar cu rudele și prietenii foarte apropiați, numărul invitaților fiind de puțin peste o sută de persoane.

Dani Oțil: „Eu mi-am făcut nunta pentru soția mea și pentru nași”

La începutul petrecerii, „matinalul” Dani a ținut un speech, în stilul său caracteristic.

Va mulțumesc că ați venit! Eu chiar nu credeam că o să vă strângeți atât de mulți. Gabriela știe că eu am cel mult șase prieteni, unii dintre ei îmi sunt prieteni pentru că i-am împrumutat cu bani, dar au uitat să-i mai dea înapoi.

Eu am zis că o să avem 62 de invitați, dar văd ca sunteți peste o sută. Eu mi-am făcut nunta pentru soția mea și pentru nași. Vreau să-i mulțumesc soției mele că mi-a dat o șansă ca la 40 și ceva de ani să fiu și eu căsătorit.

Le mulțumesc și părinților ei, că au făcut-o și au crescut-o! Puteau să nu o crească atât de mult, ca să dau și eu bine în poze. Vă rog să mă photoshop-ați, ca să fiu și eu de dimensiunea ei.

Mulțumesc și celor care au bătut kilometri ca să ajungă aici! Dacă nu vă place ceva, nu mă interesează”, a spus ginerică, în aplauzele audienței.

Mireasa și nașa și-au schimbat rochiile! S-au dezlănțuit pe ringul de dans!

Petrecerea a debutat cu un dans al mirilor, încropit ad-hoc de cei doi, pe melodia Corinei Chiriac „Inimă nu fi de piatră!”

Cei doi soți au pregătit și o mulțime de surprize muzicale și nu numai pentru invitați. Magicianul Robert Tudor a intrat în scenă și a destins atmosfera cu o serie de numere de magie. La un moment dat, a închis-o într-o cutie pe Roxana Vidaicu, nașa mirilor, sper disperarea soțului ei, Tinu Vidaicu.

Gabriela Prisăcariu, dar și nașa ei, Roxana Ionescu, au mers, în preajma miezului nopții, și și-au schimbat rochiile. Gabriela a îmbrăcat a doua rochie de mireasă, strânsă pe corpul de gazelă și împodobită cu paiete strălucitoare.

Nașa Roxana a schimbat și ea rochia roșie ca focul în care a apărut la biserică, cu una în nuanțe mov-liliachii, model asemănător. Cele două s-au dezlănțuit pe ringul de dans, atunci când în scenă a intrat Nicu Paleru. Nașa Roxana a dat și dedicații la lăutari pentru miri, după ce i-a cerut bani soțului.

Meniu de fițe! Dani: „Avem și sărmăluțe, nu doar fonfleuri”

Meniul servit invitaților a fost unul de fițe, plin de delicatese culinare. Dani i-a liniștit, însă, pe nuntași și i-a anunțat că a fost pregătită și mâncare tradițională românească.

Avem și colțul tradițional cu sarmale, asta pentru cei cărora nu le plac fonfleurile!”, i-a anunțat Dani Oțil, pe amatorii de sărmăluțe.

Tortul impozant de patru etaje, cu figurinele mirilor Oțil tronând în vârf, a fost adus la miezul nopții, atunci când pe cer s-au tras și câteva focuri spectaculoase de artificii. Petrecerea a continat până în zori cu Diana Matei, acompaniată de Taraful Cleante.

Daliana și Răzvan Simion, cel mai elegant cuplu al serii

De la marele eveniment nu puteau să lipsească colegii de la Antena 1 ai lui Dani Oțil. De departe, Răzvan Simion și Daliana Răducanu au atras toate privirile încă de la intrarea în local. Cel mai bun prieten al mirelui a îmbrăcat un costum negru, purtând un sacou elegant, cu două rânduri de nasturi, pe sub care a asortat un tricou.

Logodnica lui, frumoasa Daliana, a ales să poarte o rochie neagră, lungă, cu spatele gol și cu o crăpătură adâncă pe un picior, oferind o lecție de eleganță.

Ramona Olaru a strălucit într-o rochie lungă, decoltată, cu despicătură pe picior, ivorie-sidefată. A stat lipită de fostul iubit Cuza, care, însă, a trebuit să plece mai devreme de la petrecere, având în vedere că dimineață trebuia să fie prezent la emisiunea de la Radio Zu.

Diana Munteanu a purtat și ea o rochie lungă, de culoare albastru electric, și a dansat toată noaptea. Giulia și Vlad Huidu, recent întorși de la „America Express”, s-au numărat și ei prin invitații de la marele eveniment.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net