Toată viața vor râde la amintirea nunții. Mireasa a lipsit pentru că i-a venit sorocul, dar nu a născut până nu a spus „DA”

Nuntă cu peripeții la Botoșani, weekendul trecut. Doi tineri s-au trezit cu planurile date peste cap cu doar o oră înainte de momentul stabilit să spună „DA” în fața ofițerului de stare civilă. Cei doi tineri, în vârstă de 22 și 24 de ani s-au trezit că bebelușul vrea să se nască chiar în ziua nunții lor, deși mireasa era gravidă în luna a opta. Surpriza, plăcută, de altfel, le-a dat peste cap planurile de nuntă.

image

De loc din Șendriceni, județul Botoșani, cei doi tineri aveau planificată starea civilă în după-amaiza zilei de sâmbătă. Cu puțin timp înainte de a ajunge în fața ofițerului de stare civilă, mireasa, gravidă în luna a opta, din cauza emoțiilor și a stării de stres, a început să simtă dureri, relatează Monitorul de Botoșani.

Au fugit de la primărie cu tot cu primar

Cu doar o oră ănainte de starea civilă, mireasa s-a trezit că i s-a rupt apa, momentul care indică, declanșarea nașterii.

Nuntașii au abandonat totul și au fugit de la Primărie la spital. Au ajuns la Spitalul Municipal Dorohoi, dar pentru că sarcina nu era la termen, mireasa a fost trimisă cu o ambulanță la Spitalul din Botoșani.

Cei doi tineri, profund marcați de emoția nunții, apoi de emoția nașterii premature, și-au dorit cu tot dinandinsul ca venirea pe lume a celui mic să îi găsească „luați” și în acte. Așa că mirii l-au luat pe sus pe primarul din Șendriceni până în Botoșani unde mireasa urma să nască.

Au spus „DA” în capela maternității

Odată ajunsă cu ambulanța la spitalul din Botoșani, mireasa a fost consultată temeinic de medici. Tânăra i-a rugat pe medici să o lase să se căsătorească cu tatăl copilului înainte de a intra în sala de nașteri, ceea ce s-a și întamplat.

Evenimentul a avut loc chiar în capela Maternităţii, cei doi fiind oficiaţi de primarul din Şendirceni.

După câteva ore, spre seară, tânăra a dat naştere unui băieţel de 2,7 kilograme, de 34 de săptămâni. Fiind un bebeluş prematur, micuţul a fost ulterior internat şi monitorizat în Terapie Intensivă, având nevoie de atenţie specială.

Petrecerea a continuat apoi, aşa cum era planificat, însă fără mireasă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
Abubakar  Tahiru cartea recordurilor jpg
batran confuz istock1 jpg
calcule calculator bani salariu pensie rate bancare datorie
buster jpg
bani jpeg
sat comoara jpg
plane 2104594 1280 jpg
politia pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net