Sandra Izbașa, spectaculoasă în rochie de mireasă. Fosta gimnastă s-a căsătorit religios cu actorul Răzvan Bănică

Ultima actualizare:

Sandra Izbașa (33 de ani) a făcut duminică, 30 iulie, nunta cu Răzvan Bănică (31 de ani), bărbatul cu care trăiete o frumoasă poveste de dragoste de trei ani. Sportiva alături de alesul inimii sale au postat primele imagini de la marele eveniment. Sandra Izbașa anunțase că luna aceasta are loc cununia religioasă, însă nu a menționat data exactă.

Sandra Izbașa s-a măritat cu Răzvan Bănică! Foto: Instagram
Sandra Izbașa s-a măritat cu Răzvan Bănică! Foto: Instagram

Sandra Izbașa și partenerul său, actorul Răzvan Bănică, trăiesc clipe de neuitat! Astăzi au decis să își unească destinele și în fața lui Dumnezeu, la doi ani după ce au spus „DA!” în fața ofițerului stării civile. Momentul este cu atât mai emoționant cu cât, cu 24 de ore în urmă, fericitul cuplu și-a aniversat cel de-al treilea an de relație. 

Sportiva a dezvăluit astăzi pe conturile sale de pe rețelele de socializare că se mărită. Mai exact, Sandra a publicat mai multe InstaStory-uri în care apare în rochia de mireasă mult visată și în timp ce pune la punct ultimele retușuri. 

Frumoasa sportivă a ales să poarte o rochie superbă simplă, cu trenă și cu un decolteu în V, brodat pe margini cu mici perluțe și închis la spate cu o fundă mare de prințesă. Părul a ales să îl prindă într-o coadă lejeră, buclată, completată de o diademă delicată. Machiajul a fost unul discret, însă suficient încât să îi scoată trăsăturile fine în evidență.

Mirele a decis să opteze pentru un costum clasic negru, cu un papion tot negru. În această formulă cuplul a reușit să dea dovadă de foarte multă eleganță și bun gust.

Cel mai emoționant moment

Cel mai special clip de departe, este cel în care mirele își întâlnește mireasa! Momentul dosebit a fost surprins cu măiestrie de camere, iar emoția de pe chipul celor doi îndrăgostiți a fost mai vizibilă ca oricând. Cei doi au continuat apoi să facă poze, fiind însoțiți de o armată de fotografi care au reușit să capteze în imagini clipe de neuitat pentru cuplu.

Unde are loc petrecerea de nuntă

Cununia religioasă a avut loc la Biserica Vatra Luminoasă, iar cuplul a decis să aibă două perechi de nași, printre care și buna sa prietenă, gimnasta Andreea Răducan, alături de soțul său Daniel.

După ce și-au jurat iubire veșnică în fața lui Dumnezeu, mirii alături de cei dragi vor petrece într-o locație de lux cunoscută sub numele de „Castelul din inima Bucureștiului”, acolo unde vor avea parte de o nuntă desprinsă din povești. Locația pune la dispoziție un salon de evenimente de 500 de metri pătrați, amenajat cu pardoseală din marmură, picturi murale și mobilă atent aleasă, numai bun pentru ca mirii să aibă parte de o petrecere de basm.

Cuplul trăiește o poveste de dragoste de trei ani

Sandra Izbașa are în palmares două medalii de aur la Jocurile Olimpice (cea din 2008, obținută la Beijing și cea din 2012 de la Londra), însă s-a retras din gimnastică în urmă cu 9 ani. Sporiva mărturisea în urmă cu ceva timp că în perioada în care s-a ocupat exclusiv de carieră nu a avut timp să se implice în relații. Aceasta a dezvăluit că dragostea adevărată a simțit-o la vârsta de 30 de ani, atunci când și-a întâlnit actualul soț. 

Sandra a spus în cadrul unei emisiunii TV cum a reușit soțul său să o cucerească: „Cu tot ceea ce este el, inteligent, carismatic, modul în care comunicăm, empatia, devotamentul, suntem făcuți unul pentru celălalt. M-a atras foarte mult cu inteligența lui. Are un simț al umorului cu care m-a cucerit. Nu pot spune că a fost dragoste la prima vedere, mi-era teamă de așa ceva, dar după câteva întâlniri mi-am dat seama că ne completăm, că formăm un cuplu perfect”.  

Sandra Izbașa a fost cerută în căsătorie de Crăciun în 2020
Sandra Izbașa a fost cerută în căsătorie de Crăciun în 2020

După doar câteva luni de relație, iată că a venit și cererea în căsăstorie, pregătită atent de actor. În cadrul podcastului lui Horia Brenciu, cuplul a povestit cum a decurs acest moment. Mai exact, Răzvan a reușit să se dea de gol în legătură cu inelul de logodnă, însă în scurt timp a reușit să repare totul. Cererea a venit, astfel, chiar în ziua de Crăciun sub pretextul că actorul vrea să se apuce de YouTube. 

Surpriză a fost, se aștepta să o cer, dar nu știa când, În seara de Crăciun, în 2020, i-am spus <<Dar fiind seara de Crăciun, nu ai vrea să ne îmbrăcăm un pic mai tematic>>. Fiind doar noi doi. Am aranjat totul acolo, să desfacem cadourile, asta era pretextul, că vom face vlogging.

De emoții, am băut o sticlă de prosecco. I-am întins o cutie, cu niște tâmpenii, am vrut să o șochez, s-a enervat ușor, mi-a spus că nu o cunosc. La un moment dat scot telefonul și îi pun melodia cu versurile scrise de mine. M-a întrebat dacă e cerere în căsătorie sau ce. Am dat play de șase ori la piesa aia. A durat 20 de minute. Și într-un final, a ascultat toată melodia, i-am oferit inelul, a plâns și ea, am plâns și eu”, a spus Răzvan Bănică. Cununia civilă a avut loc în iulie 2021.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net