Sandra Izbașa, detalii din mariajul cu nepotul lui Ștefan Bănică: «M-am îndrăgostit la 30 de ani și m-am și căsătorit»

Sandra Izbașa este cunoscută de o țară întreagă prin prisma rezultatelor remarcabile pe care le-a obținut în domeniul gimnasticii. Anul trecut s-a căsătorit, iar recent a vorbit despre bărbatul care i-a devenit soț. 

Sandra și Răzvan s-au căsătorit anul 2021
Sandra și Răzvan s-au căsătorit anul 2021

Invitată în platoul unei emisiuni televizate, Sandra Izbașa a vorbit despre soțul ei, actorul Răzvan Bănică. Fosta gimnastă a povestit că Răzvan a fost prima ei iubire, în adevăratul sens al cuvântului și a dezvăluit că se simte extrem de fericită alături de acesta. 

"Prima oară m-am îndrăgostit la 30 de ani. N-am avut timp de relații, nu poți să faci două lucruri bine, în același timp. M-am axat pe sportul de mare performanță. Eu am ieșit din sportul de performanță la 24 de ani, n-am avut o copilărie, apoi am avut câteva relații din care am învățat. Și da, m-am îndrăgostit la 30 de ani și m-am și căsătorit”, a povestit Sandra. 

Fosta gimnastă a relatat că Răzvan este un foarte bun bucătar și nu ratează nicio ocazie de a o impresiona cu aptitudinile sale în domeniul gastronomiei. 

Sandra a dezvăluit cum a reușit să o cucerească cel care i-a devenit soț anul trecut. ''Cu tot ceea ce este el, inteligent, carismatic, modul în care comunicăm, empatia, devotamentul, suntem făcuți unul pentru celălalt. M-a atras foarte mult cu inteligența lui. Are un simț al umorului cu care m-a cucerit. Nu pot spune că a fost dragoste la prima vedere, mi-era teamă de așa ceva, dar după câteva întâlniri mi-am dat seama că ne completăm, că formăm un cuplu perfect '', a declarat Sandra Izbașa în cadrul unei umisiuni TV.

Cine este soțul Sandrei Izbașa

Deși are doar 29 de ani, soțul Sandrei Izbașa este deja un nume cunoscut în lumea cinematografiei și a teatrului.

Răzvan Bănică are 29 de ani, este actor la Teatrul Nottara din Capitală, absolvent al Universității de Artă Teatrală și Cinematografie. Unchiul său este artistul Ștefan Bănică Junior. Răzvan a avut apariţii în serialele "State de România", "Pariu cu viaţa", „Îngeraşii”, „State de România” şi “Iubire şi Onoare”.

A jucat în piesele “Goana după fluturi” „Fraţii Karamazov” sau „Servieta de doc”, el absolvind Actoria la clasa profesorului Florin Zamfirescu, promoţia 2014.

La ediţia din 2012 a Festivalului Naţional de Teatru „Serile Teatrului Studenţesc”, Răzvan Bănică a primit ”Premiul pentru cel mai bun actor într-un rol secundar”, pentru rolul lui Rică Venturiano din spectacolul “O noapte furtunoasă” de I.L. Caragiale. Tânărul a jucat şi în musicalul „Scobby Doo şi Misterul Piramidei”.

  Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net