Obiceiul bizar pe care Regina Elisabeta îl făcea în dormitor, în fiecare seară. Le recomanda tuturor acest lucru

Suverana Regatului Unit, care a murit la vârsta de 96 de ani, Regina Elisabeta a II-a a captivat dintotdeauna atenția oamenilor, mai ales cu obiceiurile sale pe care le păstra cu sfințenie. Iar un obicei bizar al acesteia a stârnit, cu siguranță, curiozitatea.

Obiceiul bizar pe care Regina Elisabeta îl făcea în dormitor
Obiceiul bizar pe care Regina Elisabeta îl făcea în dormitor

Regina Elisabeta a II-a, cunoscută pentru ordinea cu care își organiza și trăia viața, a decedat la vârsta de 96 de ani, pe data de 8 septembrie 2022, la casa sa preferată, reședința regală de la Balmoral. Fostul majordom regal, care a lucrat alături de regretata Prințesă Diana timp de 10 ani, Paul Burrell, a dezvăluit ce obicei bizar avea regretată regină atunci când aceasta era în viață.

Se pare că, în Scoția, Regina Elisabeta a II-a era foarte consecventă cu un lucru important, la care era mereu atentă, ba chiar le recomanda și altora să procedeze la fel. Care era mai exact obiceiul bizar al fostei suverane britanice?

Obiceiul bizar al fostei suverane britanice

Se pare că, înainte de a merge în dormitor, monarhul avea o singură cerință și anume: trebuia să fie convinsă că în încăpere era suficient de frig altfel refuza să se culce. Vara era rezervată timpului petrecut la castelul din Scoția, în mod tradițional, acest obicei fiind practicat cel mai des la Balmoral, iar această tradiție pare că prinde și la actualul rege, căci și Regele Charles al III -lea își petrece o bună parte din vară acolo.

„Adora ca ferestrele dormitorului său să fie deschise în fiecare noapte și să beneficieze de aer proaspăt din munți, în fiecare noapte. Din august până la începutul lunii octombrie, Maiestatea Sa [Regina Elisabeta a II-a] nu și-a închis niciodată ferestrele dormitorului.

Dormea ​​în patul ei și era aproape ca prințesa și mazărea, erau atâtea cearșafuri și pături și cuverturi și puf că era greu să o găsesc! Se întâmpla pentru că în acel dormitor era foarte, foarte rece, mai ales în octombrie în Aberdeenshire”, a declarat Paul Burrell, fostul angajat regal care a dezvăluit multe dintre secretele de la Palat, conform OKMagazine.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
rugaciune biblie tatal nostru freepick jpg
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net