Moartea Reginei Elisabeta, prezisă într-un film celebru. Care este pelicula ce anunța decesul monarhului

#Casa Regală a Marii Britanii

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii i-a fascinat pe scenariştii şi actorii de la Hollywood de-a lungul domniei sale de şapte decenii şi a fost portretizată pe ecrane în seriale TV, recompensate cu premii importante, în producţii de animaţie şi chiar în scenete ale emisiunii de comedie „Saturday Night Live”. Moharhul s-a stins din viață la vârsta de 96 de ani. Însă, a fost prezis decesul acesteia?

Moartea Reginei Elisabeta, prezisă într-un serial animat celebru / Foto: Arhiva Click!
Moartea Reginei Elisabeta, prezisă într-un serial animat celebru / Foto: Arhiva Click!

Suverana Regatului Unit, care a murit la vârsta de 96 de ani, reprezintă personajul central al serialului „The Crown", o producţie a platformei de streaming Netflix, recompensată cu mai multe premii Emmy. Regina Elisabeta a II-a a fost pe tron timp de 70 de ani și a slujit poporul până în ultima ei zi. În urmă cu trei decenii, era difuzat serialul animat „The Simpsons”, iar faptele se potrivesc cu realitatea actuală.

Moartea Reginei Elisabeta, prezisă în „The Simpsons”?

În producție au mai fost „prezise” și alte evenimente majore, de la câștigarea alegerilor de către Donald Trump, descoperirea particulei Bosonului Higgs („particula Dumnezeu”), epidemia de Ebola sau de Coronavirus, discursul Gretei Thunberg, până la  atacurile teroriste din 2001. Toate aceste evenimente au apărut în episoadele desenelor anumite cu mult înainte ca ele să se întâmple.

Astfel, nu ar trebui să ne mai mire faptul că și moartea Reginei Elisabeta a II-a a apărut într-un episod al celebrului serial animat. Mai multe videoclipuri care au ajuns virale în mediul online, arată câteva secvențe în care este implicată și Regina Marii Britanii, dar ca personaj. Homer ajunge să fie închis în Turnul Londrei după ce o accidentează pe aceasta. Însă, ciudat este faptul că, în episod poate fi văzută dată la care moharhul s-a stins din viață.

Regina Elisabeta a II-a a devenit un personaj atrăgător la Hollywood pentru că a jucat un rol important în timpul evenimentelor majore petrecute la nivel mondial şi pentru că povestea vieţii sale a avut „un element foarte uman”. Însă, nu toate reprezentările suveranei pe micile sau marile ecrane au fost realizate în cadrul unor producţii dramatice. Serialul animat de comedie „The Simpsons" a introdus personajul moharhului britanic în mai multe episoade difuzate pe parcursul celor 33 de sezoane ale acestei producţii TV.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net