Dezvăluiri șocante despre regina Elisabeta! A fost la un pas de a fi ucisă

Regina Elisabeta a II-a a fost unul dintre cei mai populari monarhi, nu numai în Marea Britanie, cât și pe plan internațional. Ea a fascinat publicul vreme de decenii, însă nu toată lumea a văzut cu ochi buni cariera reginei. Iar informații șocante făcute publice de FBI, vorbesc despre mai multe tentative de asasinat.

Dezvăluirile au fost făcute de către FBI
Dezvăluirile au fost făcute de către FBI

Când vine vorba depre cei mai populari șefi de stat din istoria recentă, este foarte greu de crezut că cineva o poate depăși pe regina Elisabeta a II-a. Ea a fost la cârma Marii Britanii vreme de decenii, reușind să fascineze publicul atât din țara ei natală, cât și pe cel de-a lungul întregului glob. Însă, cum se întâmplă întotdeauna în cazul persoanelor publice, nu toți au privit cu ochi buni cariera și popularitatea reginei. Iar unii chiar au plănuit să recurgă la măsuri extreme, potrivit informațiilor oferite de către adevarul.ro.

Se pare că noi informații, dezvăluite de către Biroul Federal de Investigații (FBI), ar arăta că, de-a lungul anilor, au existat mai multe tentative de asasinare a reginei Elisabeta a II-a, în timpul vizitelor ei în Statele Unite. O asemenea astfel de situație ar fi avut loc în anul 1983, când un bărbat ar fi avut de gând fie să arunce un obiect pe iahtul regal „Britannia”, dorindu-și să o ucidă pe regină în timpul unei vizite ale acesteia în parcul național Yosemite. Motivul pentru aceste planuri extreme ar fi fost faptul că, fiica bărbatului, ar fi fost ucisă în Irlanda de Nord.  

O altă tentativă de asasinat ar fi fost plănuită în 1991

Incidentul din 1983 nu ar fi fost ultima dată când grupările naționaliste irlandeze au avut-o în vizor pe regina Elisabeta a II-a, în timpul unei vizite în Statele Unite. Un alt astfel de plan de asasinat ar fi avut loc și în anul 1991, când mai multe astfel de grupuri ar fi dorit să creeze tulburări în timpul unei recepții la Casa Albă, cât și a unui meci de baseball la care a asistat regina.

În anul 1989, autoritățile considerau că riscul adus de IRA (Armata Republicană Irlandeză) asupra siguranței monarhiei britanice era încă prezent.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
rugaciune biblie tatal nostru freepick jpg
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net