La ce a renunțat Camilla din respect pentru Regina Elisabeta a II-a

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Regina Camilla a fost văzută purtând un Fitbit, accesoriu în valoare de 130 de lire, de ani de zile, o alegere neobișnuită, dar impresionantă pentru un membru al familiei regale. Dar de când a devenit regină, experții în stil au spus în exclusivitate pentru Express.co.uk că ea mai poartă piesa rar și că este probabil să aibă de-a face cu respectul pentru Regina Elisabeta a II-a.

Camilla a renunțat la un accesoriu din respect pentru Regina Elisabeta a II-a. Foto: Click.
Camilla a renunțat la un accesoriu din respect pentru Regina Elisabeta a II-a. Foto: Click.

Regina Camilla, în vârstă de 75 de ani, și-a purtat frecvent Fitbit-ul în ultimii ani în calitate de ducesă de Cornwall. Dar de când a devenit regină, Camilla nu pare să mai favorizeze smartwatch-ul, ci poartă în schimb un ceas mult mai scump. Experții în stil au explicat de ce această decizie a fost în conformitate cu protocolul regal și ar fi fost luată probabil din respect pentru regretata regină Elisabeta.

Colierul de încoronare al reginei Camilla, „mai popular decât cerceii lui Kate”

Directorul de creație al lui Steven Stone, Maxwell Stone, a vorbit exclusiv cu Express.co.uk pentru a explica de ce.

El a spus: „Regina Camilla a fost văzută pentru prima dată fără FitBit-ul ei în septembrie 2022, după moartea Reginei Elisabeta a II-a. În absența trackerului ei de fitness, ea purta ceasul Cartier Ceinture. Motivul cel mai probabil pentru schimbarea accesoriului este că i s-a cerut să urmeze reguli stricte de doliu regal”.

Expertul în bijuterii a continuat explicând diferența de valoare dintre cele două ceasuri.

Stone a susținut: „Deși nu a fost confirmat ce dispozitiv de urmărire a fitness-ului folosește exact Camilla, se pare că este vorba de Fitbit Charge 3 de culoare aurie și gri, care se vinde în prezent cu 130 de lire sterline. Lansat pentru prima dată în 1927, ceasul Cartier Ceinture a fost reprodus în 1973, ca parte a colecției Louis Cartier. Având forma unei catarame de centură, ceasul se mândrește cu o interesantă carcasă pătrată cu colțuri care par a fi tăiate, iar coroana de înfășurare este încrustată cu un safir albastru. Cel al Camillei pare să fie împodobit cu o curea din piele neagră. O bijuterie ascunsă pe piața ceasurilor de epocă, modelul tinde să se vândă în medie cu 4.000 de lire sterline”, a spus acesta.

A optat pentru un ceas mai tradițional și mai luxos, care să aducă un plus de valoare 

Expertul în stil Kay Wyer a vorbit, de asemenea, pe acest subiect, spunând: „Este posibil ca regina consoartă să fi optat pentru un ceas mai tradițional și mai luxos, care să aducă un plus de valoare și să ridice ținuta ei în general. Această alegere se aliniază cu poziția Reginei Consoarte în calitate de membru senior al Familiei Regale și subliniază importanța menținerii unui anumit nivel de eleganță și formalitate în înfățișarea sa”.

Andrew Morgan, expertul intern în ceasuri la Watchfinder & Co., a oferit exclusiv alte explicații cu privire la motivul pentru care regina Camilla poartă acum un ceas Cartier de 4.000 de lire sterline.

El a spus: „Este posibil ca Camilla să fi ales să schimbe trackerul de fitness cu un ceas mai scump din respect pentru Regina Elisabeta a II-a, care era și un fan al bijutierului și ceasornicarului parizian.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net