Filmul de pe Netflix care te va face să râzi cu gura până la urechi. Se află pe locul 2 la nivel global

Ultima actualizare:

„Rețeta” celor de la Netflix pare să nu dea greș niciodată, iar fiecare nouă producție lansată de platforma de streaming pare să spargă toate recordurile făcute de predecesorii ei. Acesta este și exemplul comediei „Don’t look up” (Nu priviți în sus), care a devenit peste noapte al doilea cel mai de succes film din istoria Netflix!

Oricare ar fi „rețeta” de filme a celor de la Netflix, un lucru rămâne clar: aceasta pare să nu dea greș niciodată! Potrivit statisticilor, fiecare nouă producție lansată de platforma de streaming pare să spargă toate recordurile făcute de predecesorii ei. Acesta este și exemplul comediei „Don’t look up” (Nu priviți în sus), care a devenit peste noapte al doilea cel mai de succes film din istoria Netflix! Singura producție care reușește să se mențină în fața acestei comedii fantastice este „Red Notice”, care îi are în distribuție pe Gal Gadot și Ryan Reynolds.

Însă, nici „Don’t look up” nu rămâne în urmă, când vorbim despre numele sonore care apar în film. Leonardo DiCaprio, Meryl Streep, Jennifer Lawrence și Ariana Grande se numără printre numele exclusiviste care fac parte din distribuția producției. În primele 28 de zile de la lansare, „Don’t look up” a reușit să strângă un total de 360 de milioane de ore de vizualizări, pe tot globul!

Este al doilea film ca popularitate, pe Netflix

Mai precis, „Don’t look up” spune povestea a doi oameni de știință care observă că o cometă devastatoare se îndreaptă spre Pământ. Deși aceștia alertează imediat autoritățile, amenințarea cometei este ignorată totală, deși poate distruge viața de-a lungul planetei. Filmul este o satiră, făcând aluzie la politicienii care ignoră efectele devastatoare ale schimbărilor climatice.

Filmul s-a lansat în data de 24 decembrie a anului trecut, putând fi vizionat oricând pe platforma de streaming Netflix. Comedia a fost foarte apreciată, atât de criticii de film, cât și de publicul larg, iar producția a primit recenzii foarte pozitive.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
image
image
image
image
image
image
"Mare bucurie, mare fericire! Am început sezonul 20 “Te cunosc de undeva”!", spune Temi
andreea liptak jpg
chef florin dumitrescu
Nemo a câștigat Eurovision 2024 foto Facebook
FotoJet (12) jpg
carmen tanase varsta 1 jpg
Gollum, într o secvenţă din Stăpânul Inelelor jpeg
foto 8   tati part time afis jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net