Producția care a rupt topurile pe Netflix! 330 de milioane de oameni au urmărit într-o singură zi acest film. VIDEO

Red Notice este un film de acțiune, cu accente de comedie, regizat de Rawson Marshall Thurber. Cu Dwayne Johnson, Gal Gadot și Ryan Reynolds în rolurile principale, pelicula redă aventură explozivă plină de umor, senzații tari și acțiune non-stop.

Red Notice are un succes foarte mare pe Netflix / foto: Netflix
Red Notice are un succes foarte mare pe Netflix / foto: Netflix

În centrul său, Red Notice este un film clasic de furt, făcut cu ajutorul tehnologiei de ultimă generație. Intriga se învârte în jurul urmăririi a trei artefacte legendare, toate ascunse în locații secrete din întreaga lume.

Dwayne Johnson joacă rolul unui agent FBI, Gadot este un hoț de artă priceput, iar Reynolds este un escroc – toți trei vânează aceste obiecte valoroase din propriile motive.

Povestea din Red Notice te captivează instant

Povestea filmului este rapidă și captivantă, cu o mulțime de răsturnări de situație.

De asemenea, Red Notice a fost un mare succes pentru Netflix, devenind cel mai vizionat film în weekendul său de debut, precum și cel mai vizionat film în 28 de zile de la lansare pe Netflix.

Filmul Red Notice de pe Netflix a costat milioane de dolari, fiecare dintre cei trei actori principali fiind plătit cu 20 de milioane de dolari în parte. El a avut atât de mult succes încât nu s-au confirmat una, ci două continuări ale producției.

La începutul anului 2022, Netflix a confirmat că cele două continuări sunt deja în lucru.

În octombrie același an, a fost anunțat că scenariul celui de-al doilea film a fost finalizat, în timp ce lucrarea la scenariul celui de-al treilea film era în desfășurare.

Scriitorul/regizorul Rawson Marshall Thurber va reveni, împreună cu Johnson, Reynolds și Gadot, reluând rolurile respective.

Ce înseamnă Red Notice

Red Notice este semnificativ deoarece se referă la o notificare oficială emisă de Interpol pentru cei mai căutați infractori ai săi.

Potrivit site-ului Interpol,Red Notice este o solicitare pentru aplicarea legii din întreaga lume, pentru a localiza și reține temporar o persoană în așteptarea extrădării, predării sau a unei acțiuni legale similare.

Include informații precum numele persoanei, data nașterii, naționalitatea, caracteristicile fizice, fotografiile și amprentele digitale (dacă sunt disponibile), precum și informații despre infracțiunea de care sunt acuzați, cum ar fi crima sau jaful armat.

Aceste anunţuri sunt publicate de Interpol la cererea unei ţări membre şi trebuie să respecte constituţia şi regulile organizaţiei. Cu toate acestea, este important de reținut că o notificare roșie nu servește drept mandat internațional de arestare, scrie site-ul www.nextflicks.tv. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
netflix 3733812 1280 jpg
Juriul Românii au talent foto Pro Tv
maria carneci jpg
image png
În ce filme au mai jucat actorii din Las Fierbinți  Constantin Diță este Giani jpeg
cub carmen tănase png
Chefi la cutite sezonul 12 4 jpg
Suleyman Magnificul
image
actualitate.net
image
actualitate.net