Burak Özçivit, actorul care a furat inimile fanilor în „Dragoste Infinită”, va juca într-o nouă producție Netflix

Ultima actualizare:

Vești bune pentru fanii celebrului actor turc Burak Özçivit (38 de ani)! Protagonistul serialului „Dragoste infinită”, cel care a cucerit inima fanilor români cu rolul lui Kemal, a bătut palma cu gigantul Netflix și va juca într-o nouă producție a platformei de streaming.

Celebrul actor turc Burak Özçivit va putea fi urmărit într-o nouă producție Netflix /Foto: Instagram
Celebrul actor turc Burak Özçivit va putea fi urmărit într-o nouă producție Netflix /Foto: Instagram

Vestea că celebrul actor turc Burak Özçivit (38 de ani) va juca într-o nouă producție Netflix i-a luat prin surprindere pe mii de fani, care abia așteptau să îl vadă din nou pe micile ecrane! Îndrăgitul actor a luat o pauză de la filmările „Kuruluş: Osman”, iar filmările pentru noua producție vor începe în curând.

Burak Özçivit, într-o noua producție Netflix

Burak Özçivit este în prezent în vacanță alături de soția sa, actrița Fahriye Evcen, și de cei doi copii ai lor, Karan, în vârstă de 3 ani, și micuțul Kerem, născut pe 18 ianuarie anul acesta, după ce a terminat filmările pentru sezonul 4 al producției de epocă „Kuruluş: Osman”. În ciuda faptului că programul încărcat l-a ținut departe de o colaborare cu cei de la Netflix, iată că îndrăgitul actor a bătut în sfârșit palma cu ei și va începe filmările în 10 zile pentru noua producție dramatică „Berber”(„Frizerul” n.r), unde va interpreta rolul principal.

În ciuda faptului că nu sunt cunoscute prea multe detalii, știm că din distribuția filmului va mai face parte și Mert Yazıcıoğlu („Trandafirul negru”, „Iubirea: Curs pentru începători”), speculându-se inițial că cei doi actori vor fi tată și fiu în această poveste, însă Mehmet Ercan Erdem, scenaristul, a făcut câteva schimbări despre care nu se știu prea multe lucruri. Filmul dramatic va fi regizat de Deniz Yorulmazer, iar de producție se vor ocupa cei de la OGM Pictures.

Burak Özçivit a devenit cunoscut cu producția „Kara Sevda”(„Dragoste infinită” n.r), acolo unde a interpretat rolul lui Kemal și a cucerit inima fanilor români. De asemenea, povestea de dragoste dintre Kemal și Nihan a ținut publicul din România cu sufletul la gură în fiecare seară. Serialul premiat cu Emmy International este difuzat în fiecare zi, de la ora 19.00, la Acasă Gold.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
stefan iordache jpg
christian sabbagh jpg
CRBL instagram jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
banner claudia patrascanu png
cub gabi badalau claudia patrascanu png
scena teatru jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net