Top 3 filme care apar pe Netflix în săptămâna 13-19 august. Unul dintre ele este plin de suspans

Top 3 filme care apar pe Netflix în săptămâna 13-19 august! În august Netflix a pregătit o mulțime de seriale și filme noi, multe dintre ele originale, care cu siguranță te vor ține lipit de ecran. Pentru săptmâna viitoare ți-am pregătit o listă cu 3 filme pe care trebuie neapărat să le vezi. Unul dintre ele este un film horror foarte apreciat.

netflix g6957822cc 1280 jpg

Top 3 filme care apar pe Netflix în săptămâna 13-19 august

10 Days of a Bad Man

„Chiar și un tip bun se poate transforma într-un tip rău pentru dreptate" este sloganul central al acestui nou film turcesc marca Netflix. Este un rechizitoriu destul de puternic la adresa personajului central al filmului, Sadik, protagonistul său. Pe site-ul Netflix aflăm că filmul este despre „un detectiv privat dărâmat și îndurerat care trebuie să-și croiască drum printr-o încrengătură de minciuni ca să afle adevărul despre o crimă petrecută într-o vilă.”  Luptându-se să fie un om bun într-o lume plină de răutate, Sadik încearcă să ajute patru femei ale căror drumuri se intersectează în timp ce încearcă să rezolve un caz dificil. Dându-și seama că linia dintre bine și rău este neclară, acesta începe să se întrebe ce înseamnă să fii un om bun. Filmul se lansează pe 18 august.

The Pope’s Exorcist

Pentru pasionații de suspans avem un film care a făcut furori și care apare în sfârșit și pe Netflix! Regizat de Julius Avery, „The Pope's Exorcist" este un film de groază supranatural din 2023, cu Russel Crowe în rolul principal. Filmul se bazează pe viața și scrierile părintelui Gabriele Amorth. Acesta a fost un preot catolic italian care a servit ca exorcist numit de Papă pentru Vatican în anii 1980. El a documentat miile de exorcizări pe care le-a efectuat într-o serie de cărți, printre care An Exorcist Tells His Story și An Exorcist: More Stories, pe care se bazează direct filmul. Filmul îl urmărește pe Amorth în timp ce încearcă să ajute o familie americană traumatizată care trăiește în Spania, în timp ce fiul lor mic, Henry (Peter DeSouza-Feighoney), este posedat de un demon. Dacă va reuși Amorth să îl salveze pe băiat, vă lăsăm pe voi să aflați. Filmul apare pe 16 august.

The Monkey King

The Monkey King este un film de animație marca Netflix regizat de Anthony Stacch, fiind o  adaptare a poveștii clasice chinezești Journey to the West (Călătorie spre Vest). Scenariul este semnat de Steve Bencich și Ron J. Friedman. Acesta este o comedie de familie plină de acțiune, care urmărește o maimuță și bastonul său magic de luptă în timp ce fac echipă într-o misiune epică în care trebuie să se confrunte cu zei, demoni, dragoni și cu cel mai mare dușman dintre toți, propriul ego al maimuței! Totul pornește după ce Regele Dragon îi fură bastonul magic al Regelui Maimuță. Cel din urmă încearcă să îl recupereze însă se lovește de un mare obstacol: propriul orgoliu. Este o animație de aventură, numai bună de văzut cu familia și care se lansează pe 18 august.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
teo si jador webp
chefi la cutite jpg
banner Rebeca Rizea png
image png
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net