Un film românesc, locul 1 pe Netflix, într-un timp foarte scurt. A doborât multe recorduri, iar încasările sunt uriașe

Ultima actualizare:

„Ramon", primul film de lungmetraj realizat de Pavel Bartoş, este în top pe Netflix. Este vorba despre comedia romantică, în care acesta joacă rolul unui bărbat îndrăgostit ce este pus în faţa unor situaţii dificile.

Un film românesc face furori pe Netflix Foto: Shutterstock
Un film românesc face furori pe Netflix Foto: Shutterstock

„Ramon", în top pe Netflix

Primul film de Pavel Bartoş,"Ramon", a atins poziţia I, pe Netflix. După ce a înregistrat vânzări-record, în februarie, în weekend-ul lansării în cinematografe, producţia este acum la categoria „Top 10 filme în România".

Despre film

Filmul „Ramon” este o comedie spumoasă care surprinde o poveste de dragoste încărcată de multe momente de emoție si acțiune, care va răspunde la o întrebare simplă: Ramon e un simplu OM sau super OM? În afară de Pavel Bartoș, din distribuție mai fac parte și Andreea Vasile, Smiley, Elvira Deatcu, Selly, Alexandru Ion, Carmen Tănase, Iulian Postelnicu, Bogdan Farcaș, Andreea Esca, Ionuț Rusu și mulți alții.

Cine este Ramon

„Este un om simplu, un om bun în primul rând, care vrea să facă mult bine şi care vrea să-şi trăiască viaţa. Că lucrurile se întâmplă altfel... Bineînţeles că totul se schimbă în viaţa lui când întâlneşte cea mai frumoasă femeie din lume, de care se îndrăgosteşte. Cu toţi avem câte o fată, o femeie de pe afiş, de care ne îndrăgostim. Ei bine, el la un moment dat, confundă ficţiunea cu realitatea şi se îndrăgosteşte de această fată, de cea mai frumoasă femeie din lume, pe care el o caută şi, bineînţeles, o caută la Bucureşti.

Şi de aici vin întâmplările haioase, dramatice pe alocuri, în cazul lui, pline de acţiune şi multă savoare, şi mult umor din această aventură a lui în Bucureşti care, bineînţeles, pentru el este ceva care poate fi copleşitor. Eu încerc să-i fac pe spectatori să oscileze între a spune cine este Ramon - este un simplu om sau un super-erou. Pentru că la un moment dat este pus în faţa unor situaţii colosale, adică fără voia lui, dar la care el trebuie să facă faţă", scrie agerpres.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net