Filmul care a făcut furori în ultima săptămână din luna iulie. Povestea peliculei e fabuloasă, iar cei mai sensibili vor lăcrima

În ultima săptămână din iulie, un nou film pe care îl puteți viziona pe Netflix a făcut furori. Povestea filmului este impresionantă și, cu siguranță, îți va smulge cel puțin câteva lacrimi. Este vorba despre „Fericirea pentru începători”.

„Fericirea pentru începători”, un alt film care a făcut furori. Foto: Click.ro.
„Fericirea pentru începători”, un alt film care a făcut furori. Foto: Click.ro.

O comedie romantică care are la bază romanul cu același nume

„Fericirea pentru începători” (Hapiness for Beginners), peliculă ce poate fi vizionată pe Netflix, este o comedie romantică care se bazează pe romanul de mare succes cu același nume al lui Katherine Center din 2015.

Povestra peliculei

Filmul are în centrul poveștii o profesoară, în vârstă de 32 de ani, proaspăt divorțată, pe nume Helen Carpenter (Ellie Kemper). Aceasta și-a trăit întotdeauna viața cât mai departe de orice riscuri. Puțin pierdută după separarea de fostul ei soț, Helen își dă seama că are nevoie de un nou început și se lasă convinsă de fratele ei să se înscrie într-un traseu aventuros de drumeții și camping, pe traseul Appalachian Trail, alături de un grup de necunoscuți trăsniți.

Uneori trebuie să te pierzi pentru a te regăsi cu adevărat

Când află că și cel mai detestabil prieten al fratelui ei, Jake, merge la plimbare, ceea ce a început ca o oportunitate rară pentru ea de a se aduna și de a obține o nouă perspectivă asupra vieții, se transformă în ceva neașteptat.

Încă de la început, planul lui Helen de a fi cea mai bună la drumeție nu e tocmai simplu de pus în aplicare, iar viața în sălbăticie o învață multe și o ajută să se descopere pe sine. Pe măsură ce Helen merge mai departe, ajunge la concluzia că uneori trebuie să te pierzi cu adevărat pentru a te regăsi.

Filmul are o distribuție impresionantă

Vicky Wight, care a scris și regizat și comedia, i se alătură Ellie Kemper, Luke Grimes, Nico Santos, Ben Cook, Shayvawn Webster și Esteban Benito în distribuția impresionantă a filmului. Cea mai mare parte a poveștii are loc de-a lungul traseului Appalachian în pădure, unde Helen descoperă dragostea și o nouă perspectivă asupra vieții. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
zone depromenada in cucuresti calea victoriei jpeg
Femeie bolnava in pat - eutanasiere - ingrijire FOTO Shutterstock
NATO Joint Warfare Centre jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
supermarket 5202138 1280 jpg
aeroport cluj pixabay jpg
vreme jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net