Filmul genial pe care trebuie să-l vezi neapărat. Vindecă sufletul, are doi actori fabuloși și te face să înțelegi altfel dragostea, moartea și fragilitatea exisțentei umane

Ultima actualizare:

Dacă tot e vară și relaxarea e la ordinea zilei, ne-am gândit că nu strică să treci pe lista ta de priorități un film genial pe care nu ai voie să-l ratezi. Doi super actori te vor purta într-o călătorie emoțională magică la capătul căreia vei vei vedea diferit dragostea, moartea, sufletul și fragilitatea existenței noastre pe pământ.

Filmul genial pe care trebuie să-l vezi neapărat
Filmul genial pe care trebuie să-l vezi neapărat

E în toate topurile cu cele mai bune filme din acest secol

A găsit cineva chintesența călătoriei noastre prin acest univers? Știe careva care este rolul nostru aici? Ei bine, filmul genial pe care ți-l recomandăm din toată inima reușește pune multe întrebări și oferă o adevărată alinare sufletelor zbuciumate.

Unul din cei mai mari regizori ai vremurilor noastre, Darren Aronofsky, a creat o capodoperă în 2006, atunci când întreaga planetă a avut șansa să vadă o producție unică din toate punctele de vedere.

Pe scurt, am putea spune că filmul The Fountain este despre odiseea lui Tommy, interpretat fantastic de celebrul Hugh Jackman, care se luptă din răsputeri pentru a-și salva persoana iubită, lovită de o boală necruțătoare. Dar „Fântâna” e despre mult mai mult de atât. Povestea se desfășoară pe 3 planuri electrizante.

The Fountain, filmul care vindecă sufletul și te face să accepți că moarte face parte din viață

Filmul care se află în toate topurile din anii 2000 și până în prezent prezintă trei povești diferite, dar conectate. Una are loc în prezent, unde omul de știintă Tommy Creo caută cu disperare o un leac pentru a o salva pe soția sa, Isabel (interpretată de actrița de OSCAR - Rachel Weisz).

Apoi, ne mutăm în Spania secolului al XVI-lea, acolo unde conchistadorul Tomas (interpretat tot de Hugh Jackman) pornește în căutarea unui miracol - Fântâna Tinereții, despre care se crede că ar avea puterea de a-i face pe oameni nemuritori.

A treia poveste a filmul genial creat de Darren Aronovsky (cunoscut pentru Lebada Neagră și The Wrestler) se desfășoară în spațiu, unde personajul lui Hugh Jackman devine un suflet care pare că încearcă să înțeleagă misterele care l-au măcinat de-a lungul vieții.

The Fountain, printre cele mai bune filme făcute vreodată

Toate cele trei povești sunt sparte la intervale scurte de timp, iar conexiunile dintre ele fac și mai fascinantă abordarea filmului pe care orice om ar trebui să-l vadă o dată în viață. Iar dacă nu te-am convins, trebuie să amintim că filmul care e mereu pe lista celor mai apreciate producții din ultimii 20 de ani mai are un as în mânecă. Este vorba de coloana sonoră de excepție.

Soundtrackul pentru The Fountain este creat de cunoscutul Clint Mansell. Acesta reuștește să aducă o armonie totală între zbuciumul din sufletul personajului principal și calmul și gingășia soției bolnave care s-a împăcat cu soarta ei.

Un lucru e cert, dacă ai la dispoziție 100 de minute, ar fi bine să le folosești pentru un film genial care îți va vindeca sufletul și te va face să accepți mai bine soarta omului pe pământ. The Fountain e o adevărată bijuterie cinematografică.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net