Filmul de pe Netflix care se bucură de un succes uriaș. Este numărul 1 în lume. Milioane de oameni l-au vizionat și au rămas impresionați

Un nou film de pe Netflix se bucură de un succes enorm. În acest moment, ocupă locul 1 în lume. A fost vizionat de milioane de oameni. Este vorba despre „The Out-Laws”. Poate că nu este cel mai bun film pe care l-ai vizionat recent, cu atât mai puțin în categoria comedie de acțiune, însă vei rămâne uimit că sunt multe faze în această peliculă care te vor face să râzi în hohote pe tot parcursul filmului.

Un nou film de pe Netflix se bucură de un succes enorm. Foto: Click.
Un nou film de pe Netflix se bucură de un succes enorm. Foto: Click.

Care este povestea filmului

Se știe foarte bine că, legătura dintre o persoană și socrii acesteia este adesea dificilă, dar în filmul „The Out-Laws” de la Netflix toată relația se intensifică. Pelicula a fost regizată de Tyler Spindel. 

„The Out-Laws” îl are pe Adam DeVine în rolul lui Owen, un manager de bancă care era atât de plictisitor încât colegii săi au crezut că Parker (Nina Dobrev), logodnica lui, este un personaj inventat.

Totul începe să prindă altă turnură în momentul în care Owen află că părinții lui Parker au ales să participe la nuntă în ultimul moment, entuziasmul lui pentru nuntă crește. Atât Parker, cât și Owen îi întâlnesc pentru prima dată cu această ocazie.

O premisă intrigantă

Atunci când Billy și Lilly, viitorii socri ai lui Owen, sunt prezentați, devine evident că ei provin dintr-o lume total diferită și nu sunt deloc de acord cu acesta. Iar atunci când banca lui Owen este jefuită, lucrurile scapă de sub control și el începe să se întrebe dacă socrii lui ar fi fost implicați în acest eveniment. Owen se află într-o situație extrem de dificilă. Se întreabă cum poate să o informeze pe logodnica lui că părinții ei sunt criminali? Acesta își dorește să  vorbească cu Parker despre asta, dar nu știe cum să abordeze subiectul.

Cu această abordare, „The Out-Laws” stabilește o premisă intrigantă. Cu siguranță, acest film îți va aduce zâmbetul pe buze, după o zi obositoare. Merită să-l vizionezi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
banner Adriana Bahmuțeanu png
banner Ozana Barabancea png
bogdan dumitrascu romanii au talent 2015 jpeg
ch,jkj jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net