Ce mănâncă actorul Hugh Jackman într-o zi liberă! Imaginile cu starul din filmul Wolverine au devenit virale

Ultima actualizare:

În această perioadă, actorul Hugh Jackman (54 de ani) se pregătește pentru rolul lui Wolverine, pe care-l interpretează în filmul „Deadpool”. De aceea, Jackman are mai mult ca oricând grijă de silueta lui și are mare grijă la ceea ce mănâncă pentru a se asigura că va arăta așa cum trebuie atunci când vor avea loc filmările acestei pelicule. Însă, recent actorul și-a permis o zi de răsfăț în care să-și satisfacă papilele gustative. 

Hugh Jackman se pregătește pentru rolul lui Wolverine din „Deadpool”. Foto: Getti Images
Hugh Jackman se pregătește pentru rolul lui Wolverine din „Deadpool”. Foto: Getti Images

Actorul a mâncat la restaurantul lui Gordon Ramsay

Cu toate că, Hugh Jackman ține un regim strict pentru a se menține în formă pe parcursul filmărilor pentru „Deadpool 3”, recent  a mers la restaurantul celebrului Gordon Ramsay din Londra, și s-a înfruptat cu un cheeseburger cu bacon, dar și cu alte bunătățuri.

Acesta a postat pe Instagram preparatele de care s-a putut bucura la restaurantul lui Gordon Ramsay. Se pare că a optat și pentru o porție de macaroane și brânză, o salată coleslaw, dar și cartofi dulci prăjiți, pe lângă cheeseburger.

În plus, actorul nu a renunțat nici la desert, alegând să se răsfețe cu o budincă cu înghețată și caramel. Nu a lipsit nici paharul cu Martini.

Dacă ești în Londra, fugi la Gordon Ramsay!”, a scris actorul în dreptul imaginilor publicate pe instagram. El a recunoscut că s-a simțit „ca în Rai”.

Renumitul actor a ales să se delecteze cu toate aceste bunătățuri după ce săptămâni întregi s-a antrenat intens pentru a căpăta un fizic impresionant pentru rolul lui Wolverine, pe care-l interpretează în Deadpool 3. Se pare că filmul va fi lansat în 2024.

1100-2100 de calorii mănâncă în mod normal actorul la o masă

Vedeta a publicat, în urmă cu câteva luni, niște imagini pe Instagram cu mesele special pregătite pentru a-l ajuta să-și crească masa musculară pentru solicitantul rol. Conform informațiilor dezvăluite chiar de actor, el consumă în mod normal la o masă între 1100 și 2100 de calorii.

La dieta specială. O zi din viața mea. Îți mulțumesc, Chef Mario, pentru că mă ajuți să rămân sănătos și hrănit corespunzător în timp ce devin Omul Lup. Din nou”, a scris Jackman.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
ela craciun 3 jpg
Ramona Badescu jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
banner david pușcaș png
banner Roxana Blagu png
cub oana și viorel lis png
cub ameri nasrin png
angela similea
image
actualitate.net
image
actualitate.net