Top 3 filme care se lansează săptămâna aceasta pe Netflix! Unul e printre cele mai așteptate din vara lui 2023

Ultima actualizare:

Top 3 filme care se lansează săptămâna aceasta pe Netflix și pe care nu trebuie le ratezi! Unul dintre ele este plin de acțiune!

Top 3 filme care se lansează pe Netflix săptămâna aceasta
Top 3 filme care se lansează pe Netflix săptămâna aceasta

Top 3 filme care se lansează pe Netflix 

„Gold Brick”

O producție franțuzească, „Gold Brick” (cunoscut și sub numele de CASH) este un film de acțiune, ce aduce în prim plan un jaf și care explorează și lupta de clasă. Filmul îl urmărește pe Daniel (Raphaël Quenard), un bărbat care s-a săturat să își rupă spatele în fiecare zi doar pentru a-i îmbogăți pe milionari.

Daniel lucrează într-o fabrică de parfumuri, iar fiecare flacon pe care ajută la împachetat pentru un salariu minim ajunge să fie vândut cu 30 de mii de euro. Nu i se pare corect, așa că Daniel decide să își adune o echipă și să construiască un imperiu al traficului de parfumuri, făcând contrabandă cu sticlele din fabrică. Este o abordare amuzantă a genului polițist care iese imediat în evidență datorită conceptului său original.

„65”

  Regizat de Scott Beck și Bryan Woods, noul film îl are ca protagonist pe Adam Driver și îi are în distribuție pe Ariana Greenblatt, Chloe Coleman și Nika King.

După o prăbușire catastrofală pe o planetă necunoscută, pilotul Mills descoperă rapid că este de fapt eșuat pe Pământ... acum 65 de milioane de ani. Acum, cu o singură șansă de salvare, Mills și singurul supraviețuitor, Koa (Ariana Greenblatt), trebuie să-și croiască drum pe un teren necunoscut, plin de creaturi preistorice periculoase, într-o luptă epică pentru a supraviețui."

„Wham!”

Format la Londra în anii 1980, duo-ul cunoscut sub numele de Wham! a devenit rapid una dintre cele mai influente voci de pe scena muzicală. Acum, documentarul Wham! de la Netflix promite să aprofundeze carierele lui George Michael și Andrew Ridgeley, dezvăluind provocările cu care s-au confruntat în drumul lor spre celebritate și modul în care munca celor de la Wham! continuă să aibă ecou în întreaga lume.

Regizat de Chris Smith, care a regizat anterior filmul documentar FYRE, se așteaptă ca Wham! să exploreze și lupta lui Michael ca homosexual ce nu și-a dezvăluit sexualitatea și modul în care duo-ul muzical a zguduit lumea devenind prima trupă pop occidentală care a cântat în China în timpul Războiului Rece.

Ca atare, în timp ce Wham! este de neratat pentru orice fan al grupului, viitorul documentar oferă, de asemenea, o fereastră către anii 1980, ceea ce îl face una dintre cele mai bune lansări din iulie pe Netflix.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 florin piersic png png
image
image
image
image
image
image
chefi la cutite jpg
banner Rebeca Rizea png
image png
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net