3 cele mai așteptate filme ale anului 2023 se lansează în iulie, pe Netflix. Fanii așteaptă cu sufletul la gură premiera acestor producții

Ca de obicei, platforma de streaming Netflix vine cu noi pelicule, numai bune de urmărit în următoarea perioadă. Sunt producții așteptate cu sufletul la gură de mult timp de către fani. În fiecare săptămână, platforma de streaming oferă utilizatorilor noi opțiuni pentru a se bucura de lista lor extinsă din confortul caselor lor. Cu această ocazie, Netflix va prezenta în premieră 3 filme care promit să capteze atenția spectatorilor, deoarece sunt cele mai așteptate producții ale lunii iulie.

Fanii așteaptă cu sufletul la gură lansarea acestor producții / Foto: Shutterstock
Fanii așteaptă cu sufletul la gură lansarea acestor producții / Foto: Shutterstock

Bird Box Barcelona

„Bird Box Barcelona” este un viitor film thriller de groază post-apocaliptic din Spania, face parte din universul „Bird Box”, care va avea premiera pe serviciul de streaming Netflix pe 14 iulie 2023. Este o continuare a peliculei „Bird Box” din 2018, care a fost adaptată după romanul cu același nume din 2014, doar că, de această dată, îl vom urmări pe Sebastian, care pornește într-o călătorie periculoasă de supraviețuire pe străzile pustii ale Barcelonei, după apariția unei entități misterioase care amenință populația lumii.

Pe drum, el întâlnește alți supraviețuitori cu care stabilește alianțe incerte, într-o încercare disperată de a scăpa din oraș. Cu toate acestea, ei descoperă curând că există o amenințare neașteptată și chiar mai periculoasă care îi pândește, punându-și lupta pentru supraviețuire în pericol.

Paradise

Acest film „Paradise” („Rai” n.r) care va avea premiera în curând pe Netflix, 27 iulie, este situat într-un viitor în care manipularea timpului este posibilă, iar compania de biotehnologie AEON a obținut beneficii enorme folosind această metodă. Au schimbat viața multor oameni din întreaga lume, dar nu totul este așa cum pare. Elena, care se confruntă cu probleme cu creanțele de asigurare, este forțată să renunțe la 40 de ani din viața ei pentru AEON, în timp ce soțul ei Max, care lucrează pentru companie, va face tot posibilul pentru a recupera acei ani pierduți.

Cu toate acestea, el descoperă că directorii AEON au alt plan în ceea ce privește viața Elenei. Max și Elena pornesc într-o cursă contra cronometru, plină de provocări, în care șansele lor de succes sunt mici. Povestea intrigantă face parte din cele mai așteptate filme Netflix din luna iulie.

They Cloned Tyrone

„They Cloned Tyrone” („Clona lui Tyrone” n.r), 14 iulie, spune povestea unui trio de eroi. În rolurile principale joacă actorii John Boyega, Teyonah Parris și Jamie Foxx (care este și producător) ca un trio care descoperă o conspirație guvernamentală de clonare. Totul se schimbă atunci când asistă la o răpire și descoperă un laborator guvernamental secret în cartierul lor, unde se efectuează experimente asupra populației de culoare din zonă. Această descoperire va transforma complet viața celor trei protagoniști. Și acesta este unul dintre cele mai așteptate filme ale lunii iulie pe platforma Netflix.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
teo si jador webp
chefi la cutite jpg
banner Rebeca Rizea png
image png
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net