Este una dintre cele mai bune producții de pe Netflix. Acțiunea filmului a captat atenția cinefililor din lumea întreagă

Ultima actualizare:

Un film de pe Netflix a captat atenția cinefililor din întreaga lume, fiind considerat una dintre cele mai bune producții! Este vorba despre un film plin de mister și suspans care sigur îți va plăcea!

netflix shutterstock jpg

Una dintre cele mai bune producții de pe Netflix

 „I Am All Girls" este o dramă polițistă din 2021, care se învârte în jurul cazurilor tragice de trafic de persoane. Regizat de Donovan Marsh, filmul le are în rolurile principale pe Erica Wessels și Hlubi Mboya. Filmul se bazează pe fapte reale, fiind inspirat de cazul lui Gert de Jager, un suspect de trafic de persoane care a răpit șase fete în 1994. Până în prezent, cele șase fete sunt în continuare date dispărute.

Într-o casetă înregistrată, Gert de Jager a mărturisit că a răpit aceste fete la instrucțiunile unui ministru de cabinet al Partidului Național. El a transportat ilegal aceste fete în țări din Orientul Mijlociu, precum Iranul, în schimbul petrolului. Cu toate acestea, această casetă nu a fost niciodată făcută publică de către guvernul Aprthied, iar Gert de Jager a fost ucis la scurt timp după mărturisirea sa.

În prezent, în Johannesburg, Africa de Sud, ofițerul DPCI, Jodie Snyman, desfășoară raiduri împotriva traficului de persoane, dar cu rezultate slabe sau chiar inexistente. Operațiunea este lipsită de resurse și este pe punctul de a se închide când, deodată, găsește un bărbat măcelărit, cu inițialele gravate pe corp. O investigație mai amănunțită dezvăluie că trupul aparținea ministrului de cabinet, Oupa, care era, de asemenea, înscris în Registrul național al infractorilor sexuali. Jodie găsește niște casete ascunse în garajul lui Oupa și ajunge la concluzia că acesta era un pedofil care și-a agresat propria nepoată. Inițialele de pe cadavrul său, T.S.C., se leagă de Tarrynlee Shaw Carter, una dintre cele șase fete dispărute răpite de Gert de Jager. Cazul se complică atunci când încep să apară mai multe cadavre cu inițiale similare. Metoda de ucidere în fiecare dintre ele este similară. Să fie vorba de un justițiar care le răzbună pe fete sau, oare, este cu totul altceva la mijloc? Vă lăsăm pe voi să aflați adevărul!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
banner Adriana Bahmuțeanu png
banner Ozana Barabancea png
bogdan dumitrascu romanii au talent 2015 jpeg
ch,jkj jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net