Acest film romantic de pe Netflix te va face să plângi de la început și până la sfârșit. Chiar și cei mai insensibili vor vărsa lacrimi amare

Filmul romantic de pe Netflix te va face să plângi de la început și până la sfârșit. Chiar și cei mai insensibili vor vărsa lacrimi amare! Este vorba despre „Tonight You're Sleeping With Me”, pelicula care a cucerit o mulțime de inimi!

netflix freepik jpg

Filmul de pe Netflix care te va face să plângi de la început și până la sfârșit

În „Tonight You're Sleeping With Me”, o jurnalistă căsătorită trebuie să aleagă între soțul ei neglijent și un fost iubit care, la vremea respectivă, era prea tânăr pentru ea. Nina se află într-o căsnicie lipsită de pasiune, cu un soț care face tot ce vrea fără să țină cont de nevoile ei. Nina simte că nu mai are nimic al ei. Este etichetată ca mamă, soție și fiică, dar nu se vede pe sine ca femeie. Și-a pierdut identitatea și, cu fiecare zi care trece, nu se mai simte bine cu ea însăși. Lucrurile se complică atunci când fostul ei iubit ajunge să lucreze la aceeași publicație cu ea și reintră astfel, în viața ei.

Nina este bântuită de trecut, cu atât mai mult cu cât soțul ei abia dacă îi mai arată afecțiune. Se apropie din ce în ce mult de fostul iubit și își amintește cum se simte dragostea și cu cât legătura lor prinde mai mult contur, cu atât mai mult își dă seama că nu mai poate fi cu soțul ei. Nina și fostul său iubit încep o aventură, și chiar atunci când este gata să ia o decizie cu privire la viitorul căsniciei sale, se întâmplă ceva care îi dă toate plănurile peste ca. Să fie, oare, mâna destinului?

Filmul explorează deciziile pe care femeile trebuie să le ia în privința relațiilor. Ești norocoasă dacă găsești pe cineva pe care îl iubești și cu te căsătorești, pentru că în multe cazuri o căsnicie înseamnă a găsi persoana cea mai potrivită pentru a-ți asigura viitorul. De aceea, mulți oameni care spun că nu se căsătoresc din dragoste au multe probleme în căsnicie și le este greu pe termen lung. Pentru oricine poate fi cumplit de dificil să fie pus în situația în care să aleagă între familie și fericirea pe care poate nu o va mai experimenta niciodată. După ce vei urmări acest film, îți va fi chiar greu să înțelegi care este calea cea bună și dacă Nina a făcut alegerea corectă. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
banner Adriana Bahmuțeanu png
banner Ozana Barabancea png
bogdan dumitrascu romanii au talent 2015 jpeg
ch,jkj jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net