Durează mai puțin de 2 ore, dar acest film romantic Netflix te va emoționa în fiecare minut. Lacrimi șiroaie vor curge pe chipul tău

Dragi cititori, Click! vă prezintă o altă peliculă menită să vă facă să vă emoționați până la lacrimi, a cărei morală vă va face să reflectați asupra vieții voastre. „Toate acele locuri minunate” este filmul de pe Netflix considerat unul dintre cele mai emoționante filme din ultimul timp. 

Unul dintre cele mai emoționante filme de pe Netflix / foto: Pixabay
Unul dintre cele mai emoționante filme de pe Netflix / foto: Pixabay

„Toate acele locuri minunate” este filmul bazat pe bestsellerul internațional al autoarei Jennifer Niven. Cei care l-au urmărit cu greu au reușit să își stăpânească lacrimile.

„Toate acele locuri minunate”, unul dintre cele mai emoționante filme de pe Netflix 

Te-ai gândit vreodată cum unii își doresc să trăiască și să se bucure de viață, începând de la cele mai triste momente, până la cele mai fericite? „Toate acele locuri minunate” prezintă povestea de dragoste de-a dreptul impresionantă a doi tineri – Theodore Finch (Justice Smith) și Violet Markey (Elle Fanning), care au parte de o lecție de viață impresionantă. Violet este o fată care învață să trăiască de la un băiat care își dorește să moară, privind moartea ca pe ceva de-a dreptul fascinant, impresionant.

Filmul „Toate acele locuri minunate” / foto: Netflix
Filmul „Toate acele locuri minunate” / foto: Netflix

Cu greu poți găsi cuvinte care să exprime emoțiile pe care povestea reușește să le transmită în rândul privitorilor.  

Theodore Finch este pasionat de moarte și, în ciuda faptului că deseori dădea dovadă de multă poftă de viață și vedea frumusețea în lucruri mici, existau momente în care se gândea deseori la diverse moduri în care ar putea să-și pună capăt zilelor.

La rândul ei, Violet Merkey, este o tânără extrem de populară în rândul liceenilor, dar introvertită în același timp. Tânăra a avut parte în viața sa de un eveniment tulburător, moartea surorii ei determinând-o să nu-și mai dorească să trăiască. Viața îi aduce pe amândoi în același loc, și lumea lor se schimbă la scurt timp după ce drumul li se intersectează.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net