Serialul Netflix care stârnește numeroase controverse. A primit critici dure din partea cinefililor

Marea majoritate a propunerilor cinematografice din ultima vreme au încercat să transmită mesaje bune pentru a sensibiliza societatea, cu toate acestea, recent a existat un serial pe Netflix, pe care mulți telespectatori nu l-au trecut cu vederea și unii au propus chiar să fie eliminat de pe platformă. A stârnit numeroase controverse și a primit critici dure din partea cinefililor.

netflix 1 jpg

Serialul care stârnește numeroase controverse

Serialul „Insatiable” a minimalizat problema supraponderalității și a trecut-o în derizoriu, situație care a stârnit controverse în întreaga lume. Serialul spune povestea lui Patty, o tânără de 17 ani supraponderală (Debby Ryan), căreia colegii de clasă i-au pus porecla Fatty Patty. Patty își petrece tot timpul mâncând pe săturate, pentru a-și compensa singurătatea, până când un vagabond o lovește în față. Serialul prezintă această întâlnire ca fiind miracolul de care Patty are nevoie. Maxilarul ei este închis cu sârmă și astfel, urmează o dietă cu lichide timp de trei luni. Odată ce firele sunt îndepărtate, Patty slăbește enorm, venind astfel cu o nouă înfățișare și dornică de răzbunare.

Alături de antrenorul de concursuri de frumusețe Bob (Dallas Roberts), ea face tot ce este necesar pentru a câștiga un concurs de frumusețe și de a le dovedi tuturor colegilor ei că, deși poate a fost cândva o ratată în ochii lor, acum este o câștigătoare. Ca să fie clar: ceea ce este nevoie pentru a-i schimba viața lui Patty este violența. Practic, agresiunea pe care a suferit-o este „miracolul” care o ajută să scadă în greutate. Bineînțeles, este un gând cât se poate de greșit, agresiunea sau automutilarea nu ne pot face să ne iubim mai mult, și asta trebuie să fie clar pentru toată lumea. Să îți urăști corpul și să îl rănești, sau să permiți să fie rănit doar pentru că nu se încadrează în standardele impuse de societate, este cel mai rău lucru pe care ți-l poți face ție însuți, astfel că serialul promovează o idee foarte toxică ce trebuie oprită.

Pe lângă asta, vă mai spunem că de-a lungul sezoanelor au loc câteva crime, și cu siguranță asta nu este calea de a-ți face dreptate. Desigur, pe lângă critici, serialul a avut și susținători care au spus că este vorba doar despre o comedie neagră. Dacă este așa sau nu, vă lăsăm pe voi să decideți.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
banner Adriana Bahmuțeanu png
banner Ozana Barabancea png
bogdan dumitrascu romanii au talent 2015 jpeg
ch,jkj jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net