3 seriale Netflix ce apar în iulie și pe care nu trebuie să le ratezi. Se anunță a fi de mare succes

Netflix vine în luna iulie cu o mulțime de seriale noi, fiind vorba despre producții pe care nu trebuie să le ratezi! Click! îți dezvăluie 3 producții care se anunță a fi de mare succes!

netflix freepik jpg

3 seriale Netflix care apar în iulie 2023

„Survival of the Thickest” 

 „Survival of the Thickest” o are în centrul acțiunii pe Mavis Beaumont (Michelle Buteau). Mavis abia ce s-a despărțit de partenerul său și se vede nevoită, pe neașteptate, să-și refacă viața ca stilistă. Ea este hotărâtă nu doar să supraviețuiască, ci și să prospere cu sprijinul familiei sale alese, o atitudine pozitivă față de corpul său și o atitudine super sexy! Mavis este o femeie mândră de aspectul său și este gata să facă față tuturor provocărilor. New York-ul nu este pregătit pentru ea, cu siguranță. Serialul este inspirat de cartea de memorii comice a lui Michelle Buteau, care alături de Tone Belle vor face o echipă excelentă în serial. Producția se lansează pe 13 iulie. 

„The Out-Laws”

„The Out-Laws” este cea mai recentă comedie de acțiune de la Netflix, cu Adam DeVine în rolul lui Owen, un agent de securitate la o bancă, care face tot posibilul să îi cucerească pe părinții logodnicei sale, pe care îi întâlnește pentru prima dată la nuntă. Dar când banca sa este jefuită, Owen bănuiește că hoții ar putea fi viitorii săi socri și este pe cale să aibă parte de o experiență de neuitat, plină de revelații șocante și mistere. Filmul de comedie polițistă este regizat de Tyler Spindel și scris de Evan Turner și Ben Zazove, fiind o producție Adam Sandler pentru Netflix. Deși Sandman nu joacă în acest film, distribuția din The Out-Laws îi include pe Ellen Barkin, Pierce Brosnan și Richard Kind, printre multe alte fețe cunoscute în filme și televiziune. Serialul se lansează pe 7 iulie.

„They cloned Tyrone”

O serie de evenimente ciudate aruncă un trio inedit (John Boyega, Teyonah Parris și Jamie Foxx) într-un labirint care duce la o conspirație sinistră”, spune sinopsisul de pe Netflix pentru filmul „They cloned Tyrone”. Serialul îi aduce în prim plan pe John Boyega, Jamie Foxx, Teyonah Parris, fiind regizat de Juel Taylor, scenaristul filmului Creed II, care își face debutul în regia de film. Taylor a scris, de asemenea, scenariul împreună cu Tony Rettenmaier. În timp ce trailerul nu dezvăluie cine face clonarea sau de ce, totul se întâmplă într-un „laborator ciudat", accesibil printr-un lift care pare să fie ascuns într-un magazin. Filmul este o odă adusă filmelor Blaxploitation din anii '70 - iar Taylor a explicat pentru că, deși a vrut să fie amuzant, „este un film de mister înainte de toate". Serialul va fi lansat pe 21 iulie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net