Filmul care se află în top în acest weekend. Aproape 8 milioane de oameni l-au văzut deja, iar vizionările cresc într-un ritm amețitor de la o oră la alta

Cel mai recent film despre crime adevărate, „Missing: The Lucie Blackman Case", de pe Netflix, spune povestea îngrozitoare a unei însoțitoare de bord, o britanică de 21 de ani, care a dispărut în Japonia. Tatăl ei este cel care a ajutat la descoperirea ucigașului. 

Missing: The Lucie Blackman Case Foto: Pexels
Missing: The Lucie Blackman Case Foto: Pexels

Missing: The Lucie Blackman Case

 După ce Lucie Blackman, o britanică de 21 de ani, dispare din Tokyo pe 1 iulie 2000 este declanșată o anchetă internațională și se va da o luptă pentru dreptate.

Tim Blackman, la începutul lui iulie 2000, a primit telefonul care i-a schimbat viața: fiica lui cea mare, Lucie, o fostă însoțitoare de bord British Airways, în vârstă de 21 de ani, nu se găsea nicăieri în Tokyo, unde locuia și lucra ca gazdă la unul dintre numeroasele cluburi din metropolă.

Ce se întâmplă în film 

Filmul "Missing: The Lucie Blackman Case" este o repovestire a crimei adevărate a căutării lui Lucie, care fusese văzută ultima oară la localul de noapte Casablanca din cartierul Roppongi, unde își câștiga existența servind băuturi.

După ce a aflat că nu se știe unde se află Lucie, Tim a zburat la Tokyo pentru a se implica în anchetă. Când a sosit din Anglia a descoperit, însă că lucrurile erau diferite în Japonia, mai ales când era vorba de procedurile de aplicare a legii. 

Departamentul de Poliție Metropolitană din Tokyo a fost departe de a fi deschis când a fost vorba de a-i oferi lui Tim detalii despre piste sau evoluții. Drept urmare, tatăl îndurerat a apelat la mass-media și, în special, la reporterul Jake Adelstein, care lucrase în țară ani de zile și, prin urmare, știa cum să culeagă informații care nu erau disponibile pentru Tim.

Filmul scoate în evidență lumea hostessului

Ghidat de comentariile autoarei Suzy K. Quinn și jurnalistei Clare Campbell, "Missing: The Lucie Blackman Case" pune în lumină lumea hostessului, o profesie care aparent este definită de dinamica puterii sexuale (bărbații fiind la putere).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
urs freepik jpg
Locul din orașul Slănic, Prahova, unde s-a stabilit un perimetru de siguranță în urma surpării unei străzi. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
focsa si sotia jpg
protest fabrica Ludus jpeg
img jpg
conac le richmond jpg
Card bancar plată cu cardul FOTO Shutterstock jpg
Printul Paul Lambrino de Romania si Printesa Lia (3) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net