Noul film Netflix care rupe topurile din toată lumea. Povestea bizară i-a pus pe gânduri pe români

Un nou film apărut recent pe platforma de streaming Netflix are o poveste care te ține lipit de ecran. Românii, și nu doar ei, sunt captivați de această peliculă, probabil de aceea a ajuns așa rapid în topul celor mai vizionate filme de pe platforma de streaming.  

Noul film Netflix care rupe topurile din toată lumea / Foto: Shutterstock
Noul film Netflix care rupe topurile din toată lumea / Foto: Shutterstock

Noua senzație de pe platforma de streaming Netflix este pelicula germană „Paradis” („Rai” - n.r). Lansat pe Netflix pe 27 iulie 2023, după ce a debutat la Festivalul Internațional de Film de la München, acest film a început deja să creeze vâlvă în rândul celor care l-au vizionat.

Situat într-un viitor în care manipularea timpului este posibilă și poți transfera ani de viață de la o persoană la alta, filmul spune povestea Elenei, care se confruntă cu probleme cu creanțele de asigurare și este forțată să renunțe la 40 de ani din viața ei pentru AEON, o companie de biotehnologie. Max, soțul ei, care lucrează de fapt pentru această companie, va face tot posibilul pentru a recupera acei ani pierduți.

Însă, acesta descoperă că directorii AEON au alt plan în ceea ce privește viața soției sale, așa că cei doi pornesc într-o cursă contra cronometru, plină de provocări, în care șansele lor de succes sunt extrem de mici.

Îi determină pe spectatori să pună la îndoială esența vieții

„Paradis” este mai mult decât un film. Este o reflectare a unei lumi în care valoarea vieții poate fi cuantificată în termeni monetari. Este un film care îi determină pe spectatori să pună la îndoială esența vieții și alegerile pe care le facem.

De asemenea, conceptul unic al filmului și povestea captivantă au fost lăudate, în timp ce unii critici au exprimat opinii diferite.

Dacă nu ai idee la ce să te uiți în timpul tău liber, „Paradis” este cu siguranță pelicula pe care nu trebuie să o ratezi! Îți va oferi o perspectivă nouă asupra unui viitor în care biotehnologia poate manipula viața însăși. Filmul poate fi urmărit pe platforma de streaming Netflix.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net