Cea mai așteptată comedie românească a intrat pe Netflix! Râzi cu lacrimi timp de o ora și 36 de minute

O comedie românească mult așteptată poate fi vizionată, acum, pe Netflix. O să te facă să râzi în hohote o oră și 36 de minunte. Este vorba despre Ramon".

Netflix, serviciu de difuzare online bazat pe abonamente. Sursa foto: pexels.com

Care este povestea acestui film

Ramon este un om simplu, cu un mare. De profesie viticultor, viața lui este dedicată total profesiei sale. Din nefericire, totul se schimbă pentru el atunci când pe terenul pe care-l deține sunt trase mai multe secvențe dintr-o peliculă. El nu se pricepe deloc la producerea filmelor, nu știe ce presupune să joci un rol și, din această cauză, tot ce s-a petrecut acolo lui i se pare adevărat. Așa că nu ar trebui să ne mire deloc faptul că el se îndrăgostește de actrița care a jucat rolul uneii mirese. Așa că, pleacă după ea la București și o cere în căsătorie.

În Capitală, are parte de un mare necaz. El ajunge să fie acuzat de cel mai mare jaf din istorie: un tablou de 50 de milioane de euro. Cum ajunge Ramon să fie considerat vinovat de acest furt și cum se descurcă într-un oraș așa de mare, vă lăsăm să descoperiți vizionând filmul pe Netflix. Astfel, veți afla de unde îi vine numele, dar și dacă reușește să o găsească pe cea de care s-a îndrăgostit.

O peliculă produsă de Pavel Bartoș

Pelicula Ramon, în regia lui Jesus del Cerro şi scris de Anghel Damian, este primul lung metraj pe care Pavel Bartoş îl produce.

"Ramon este, de fapt, un om simplu după vorbă, după port, care crede într-un vis al lui şi face orice ca să-şi îndeplinească visul. Şi lumea nu înţelege de multe ori. De fapt, aici este punctul comun pe care-l am eu cu el.

Uite, Pavel Bartoş cu Ramon: dacă noi credem în ceva, mergem până la capăt. Indiferent de câte piedici se pun, dacă crezi, mergi până la capăt! cum se va termina, vom vedea", a spus Pavel Bartoș în interviul acordat pentru Paginademedia.ro.

Cel mai vizionat film al săptămânii 30 ianuarie - 5 februarie

Ramon a fost cel mai vizionat film al săptămânii 30 ianuarie-5 februarie, practic săptămâna de lansare.  A vândut bilete de 1,1 milioane de lei, adică aproape 250.000 de dolari.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
banner Adriana Bahmuțeanu png
banner Ozana Barabancea png
bogdan dumitrascu romanii au talent 2015 jpeg
ch,jkj jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net