O mai ții minte pe ASU din Kara Sevda? Iată cum arată actrița Melisa Pamuk, la 32 de ani

Melisa  Pamuk este o actriță, model și deținătoare a concursului de frumusețe turcă născută în Țările de Jos. Este cunoscută publicului românesc datorită rolului personajului ASU din serialul Dragoste Infinită.

Melisa a împlinit, pe 14 aprilie, 32 de ani / foto: arhivă personală
Melisa a împlinit, pe 14 aprilie, 32 de ani / foto: arhivă personală

Dacă vă mai întrebați ce mai face și cum arată acum? ei bine, Melisa între timp s-a îndrăgostit și a evoluat foarte tare în cariera sa profesională de actriță.

Anul acesta, Melisa a jucat în serialul EGO - Erkege Güven Olmaz, care are un adevărat succes în Turcia. Și în 2022, ea a interpretat un rol important, al lui Setenay, în Hayaller Ve Hayatlar.

Melisa iubește și este iubită

Acum mai bine de un an, actorii Melisa Aslı Pamuk și Mustafa Mert Koç anunțau că s-au cunoscut în vara anului trecut și s-au îndrăgostit iremediabil.

Melisa Aslı Pamuk și Mustafa Mert Koç sunt doi actori ce fac parte din generația tânăra a cinematografiei din Turcia, dar cu toate acestea sunt extrem de talentați și apreciați de public datorită talentului lor desăvârșit și a pasiunii lor dovedite pe platourile de filmare.

Deși inițial au încercat să se ferească pe cât posibil de ochii presei, cei doi îndrăgostiți au decis să facă publică relația lor și să recunoască în mod oficial că formează un cuplu.

Melisa a fost Miss Turcia

Deși a devenit celebră în Turcia, Melisa s-a născut în Olanda, în 1991. A revenit în țară părinților săi, unde a câștigat concursul Miss Turcia, în 2011.

A intrat în lumea modei la doar 14 ani, de acolo, a mai trebuit să facă doar un pas către televiziune. A fost remarcată într-o reclamă pe care a filmat-o pentru o companie de telefonie mobilă și, în 2012, a făcut parte din distribuția serialului Yer Gök Aşk.

De acolo, a ajuns să joacă în „Dragoste infinită”/ ”Kara sevda”, moment în care a cunoscut celebritatea internațională și a ajuns la momentul respectiv să fie una dintre cele mai iubite actrițe de români, din Turcia. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cipru shutterstock jpg
image
image
image
image
image
image
eva kiss 3 jpeg
lidl sanziana negru colaj instagram jpg
Jennifer Lopez  foto   Instagram jpg
   Adina Halas își revine treptat cu somnul și încearcă să se bucure din plin de aventura pe care o trăiește alături de familia ei
Banner Gheorghe Turda bun
speak si stefania
Andreea Raicu și-a adunat gândurile într-o postare făcută pe Instagram
BeFunky collage (6) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net