O mai ții minte pe frumoasa Nihan din serialul turcesc Kara Sevda? Cum arată astăzi actrița Neslihan Atagül

Neslihan Atagül este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din Turcia, cunoscută fiind pentru numeroase seriale de succes în care a jucat, precum Kara Sevda în care a interpretat-o pe Nihan. Uite cât de frumoasă este în prezent!

Neslihan Atagül și Burak Ozcivit, în Kara Sevda
Neslihan Atagül și Burak Ozcivit, în Kara Sevda

Tânăra actriță ajunsă acum la vârsta de 30 de ani s-a născut pe 20 de august în Istanbul, Turcia. Actrița s-a făcut remarcată în lumea actoriei încă de la vârstă de doar 16 ani când a început să joace în serialul "İlk Aşk" în 2006. Atunci însă a avut un rol mic, iar succesul adevărat l-a cunoscut abia în anul 2011 când a primit primul său rol principal în serialul Araf. De atunci, cariera sa a cunoscut o ascensiune spectaculoasă având roluri principale înseriale precum „Senden Bana Kalan”, „Kara Sevda” și „Ah Belinda”. Actrița a devenit extrem de iubită după serialul Kara Sevda ce a fost difuzat în peste 100 de țări.

Acum artista se bucură de o carieră înfloritoare și de multe ori a primit recunoașterea internațională pentru talentul și munca ei. De pildă acum doi ani, Neslihan a fost premiată cu trofeul pentru cea mai bună actriță la cea de-a cincea ediție a Premiilor DIAFA, care a avut loc în Dubai. Actrița a primit această onoare din partea Distinctive International Arab Festivals Awards, un eveniment în care sunt recunoscute meritele personalităților internaționale.

Povestea de dragoste dintre Neslihan Atagül și Kadir Doğulu

Neshlihan trăiește o superbă poveste de dragoste alături de soțul său Kadir încă din 2013 când s-au cunoscut pe platourile de filmare. Cei doi au jucat în mai multe producții de-a lungul timpului împreună și formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri. Actrița a fost cerută de soție tot la filmări, iar în 2016 a decis să își unească destinul alături de cel față de care nutrește o iubire aparte. Cei doi au avut o nuntă ca în povești în Instanbul într-o locație de vis de pe malul Bosforului.

Suntem în primul rând buni prieteni și ne susținem unul pe celălalt. Încercăm să nu ne judecăm, comunicăm foarte mult dar ne și simțim fără cuvinte”, declara Neslihan Atagül pentru presa din Turcia.

De-a lungul timpului s-au auzit mia multe zvonuri conform cărora actrița ar fi înșelată de soț, însă acestea au fost informate de Kadir.

Totuși, recent un fimuleț ajuns viral a ridicat multe semne de întrebare fanilor. Kadir a fost suprins în ipostaze extrem de apropaite cu o altă femeie! Totuși, actorul a spus că aceasta nu a fost decât o mâna unui om rău voitor.

Cred că persoana care a răspândit aceste imagini, este o persoană care vrea să se apropie de mine, dar când nu poate să se apropie, se comportă în acest fel. În acea zi, am vorbit cu alte 80 de persoane în afară de acea femeie. Discut cu toți cei care vor să vorbească cu mine, dacă au o problemă, îi ascult și încerc să îi ajut. Nu contează locul și momentul în care se întâmplă acest lucru", a declarat Kadir Doğulu pentru jurnalista Birsen Altuntas, potrivit t24.com.tr.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net