Cum arată astăzi actrița Filiz Ahmet, odalisca Nigar din Suleyman Magnificul. Acum are 41 de ani!

Suleyman Magnificul“, unul dintre cele mai urmărite seriale din Turcia, dar și din România, când a fost difuzat la TV, a ajuns pe Voyo în luna ianuarie, acesta fiind subtitrat în limba română și se poate urmări de pe orice device, precum mobil, tabletă sau desktop.

Filiz Ahmet, în rolul odaliscăi Nigar / Sursă foto: Facebook
Filiz Ahmet, în rolul odaliscăi Nigar / Sursă foto: Facebook

Suleyman Magnificul este o incursiune în lumea orientului din secolul al XVI-lea, atunci când la conducerea Imperiului Otoman ajungea Suleyman. Telespectatorii au ocazia să vadă în acest serial de la poveștile din harem, disputele politice ale vremii, istorii personale, până la poveștile de dragoste ce prindeau contur la curtea sultanului.

Filiz Ahmet era odalisca Nigar din Suleyman Magnificul. Cum arată astăzi, la 41 de ani, faimoasa actriță. Se pare că anii nu și-au pus amprenta pe frumusețea acesteia.

Rolul lui Nigar la începutul serialului nu era deloc consistent

Deși la începutul serialului, rolul lui Nigar era unul micuț, având doar apariții episodice, deja în sezonul doi aceasta se schimbă total și prinde putere.

„La început rolul Nigar nu era unul consistent. Odalisca Nigar avea apariţii episodice, era vag creionată. Deja în sezonul doi a căpătat puteri şi m-am bucurat enorm că Nigar a fost pusă în valoare, şi-a arătat latura foarte umană. Faptul că Nigar are mii de fani e o confirmare a faptului că am făcut din ea un personaj foarte credibil”, a declarat actriţa.

Nigar a devenit amanta paşei Ibrahim şi a încercat să se strecoare cu multă abilitate ca nimeni din jurul lor, în special soţia paşei, sultana Hatice, să-şi dea seama de acest lucru. Situaţia se va complica când Nigar va rămâne însărcinată, iar Sultana Mamă va afla întreg adevărul.

Acest serial a fost difuzat în peste 50 de ţări.

Filiz Ahmet nu a suportat ușor succesul care a venit o data cu difuzarea serialului

Frumoasa actriță Filiz Ahmet a povestit despre cât de greu i-a fost să se obișnuiască cu succesul de care a avut parte o dată cu difuzarea serialului Suleyman Magnificul. „M-am trezit brusc cu mii de fani în lumea întreagă. La început mi-a fost destul de dificil să merg pe stradă şi să mă oprească foarte mulţi oameni să-mi pună întrebări, să mă fotografieze să-mi ceară detalii despre ce se va întâmpla în viitor cu Nigar. Mă simţeam cumva hăituită. Nu eram obişnuită cu asta”.

Cât de frumoasă este și la 41 de ani Filiz Ahmet

Deși are 41 de ani, fotografiile postate chiar de actriță pe profilul său de Instagram ne arată cât de frumoasă este aceasta și în ziua de astăzi. Vezi și tu GALERIA FOTO cu vedeta din superbul serial istoric turcesc Suleyman Magnificul.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
image
actualitate.net
image
actualitate.net