Îți mai amintești de boierul Sumbul, din Suleyman Magnificul? În viața reală e un „bogătaș” și s-a schimbat radical!

Actorul Selim Bayraktar l-a interpretat pe celebrul boier Sumbul în producția turcească fenomen, Suleyman Magnificul. Dacă și tu ai urmărit serialul, cu siguranță îți amintești de el. La 47 de ani, actorul Selim Bayraktar este complet schimbat și nu mai arată deloc așa cum arăta la filmările pentru Suleyman. 

Selim trăiește într-un apartament de sultan!

Ajuns la 47 de ani, actorul Selim Bayraktar este de nerecunoscut. A îmbătrânit foarte mult, și-a lăsat părul lung și i-a albit aproape în totalitate, are barbă, a slăbit și este complet schimbat față de anul 2011, atunci când a început difuzarea producției turcești pe micul ecran. 

În realitate, actorul Selim Bayraktar nu este deloc un „sărăntoc”, ci din contră! Acesta locuiește într-un apartament de lux, de sultan, de 180 de metri pătrați, situat în Comfort Palace din Antalya. 

„Acesta este palatul meu și al soției mele!”, a spus Selim, jurnaliștilor din Turcia, atunci când aceștia au călcat pragul casei sale. Designul interior, mobila dar și aparatura electronică și electrocasnică de ultimă generație sunt lucrurile ce atrag imediat atenția oricărui om care ajunge în casa lui. 

„Am vazut nenumărate case, dar niciuna nu ne-a plăcut mai mult decât aceasta”, a povestit Selim, mandru de apartamentul sau de lux, a cărei valoare ajunge chiar și la 260.000 de euro, în funcție de dotările sale. 

Citește și - Sultana Hurrem, la un pas să fie dată afară din serialul Suleyman Magnificul! Scandalul ascuns de care nimeni nu a știut

Cum a obținut Selim Bayraktar rolul boierului Sumbul 

Actorul Selim Bayraktar a mărturisit în anul 2013 că toți apropiații lui l-au sfătuit să nu accepte rolul lui Sumbul, din cauza comportamentului pe care urma să-l aibă în serial. Era un eunuc ce trebuia să aibă grijă ca întreg haremul sultanului Suleyman să fie în ordine și să pregătească, la nevoie, cadânele pentru a trece pe Calea de Aur, spre iatacul imperial al Majestății Sale. 

„Timur Sevci, producătorul serialului, mi-a povestit despre proiectul “Suleyman Magnificul”, considerându- mă potrivit pentru rolul eunucului Sümbül. Proiectul se anunţa a fi unul fabulos şi nu m-am înşelat.

Familia a fost destul de reticentă în privinţa personajului. La fel şi prietenii apropiaţi. Cu toţii m-au sfătuit la început să nu accept rolul, pentru că se temeau că oamenii îmi vor pune eticheta, iar acest lucru mi-ar aduce un prejudiciu de imagine. Este adevărat că au existat câteva situaţii când fanii m-au întrebat dacă îmi plac femeile sau bărbaţii (văzându-l pe Sümbül), însă am privit detaşat situaţia”, a declarat actorul în presa internațională, în anul 2013. 

În urma producției turcești, actorul Selim s-a bucurat de un real succes pe plan profesional. Și astăzi, oamenii îl mai opresc pe stradă, cei care îl mai recunosc din cauza schimbărilor radicale, evident, și îi cer autografe ori îl întreabă câte ceva despre Suleyman Magnificul. 

Pe durata difuzării la TV, serialul Suleyman Magnificul a fost mereu lider de audiență. Magia palatului sultanului Suleyman Han a intrat în casele românilor de pretutindeni, producția fiind extrem de apreciată și în România, dar și în străinătate. 

Acesta a fost, de departe, cel mai important și mai grandios proiect de televiziune din care a făcut parte actorul Selim Bayraktar.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Soldat rus in Ucraina FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net