Sultana Hurrem, la un pas să fie dată afară din serialul Suleyman Magnificul! Scandalul ascuns de care nimeni nu a știut

Ultima actualizare:

Serialul turcesc Suleyman Magnificul a fost lider de audiență timp de luni de zile. Personajele principale au ajuns rapid la inimile oamenilor și acolo au rămas o bună perioadă de timp. Actrița Meryem Uzerli a fost cea mai îndrăgită din întreaga producție, însă a avut parte și de ceva probleme, la un moment dat. 

Citește și: Serialul Suleyman Magnificul revine! Unde poate fi urmărit, după ce a bătut recorduri de audiență

De departe, cel mai îndrăgit personaj a fost, desigur, sultana Hurrem, interpretat de actrița Meryem Uzerli. Superbă, roșcată, cu forme voluptoase, înaltă și cu ochii albaștri, sultana Hurrem i-a cucerit pe toți. Cu toate acestea, a fost la un pas să fie dată afară din producție, potrivit presei internaționale. Totul ar fi plecat, se pare, de la kilogramele în plus pe care le acumulase.

Sultana Hurrem, la un pas să fie OUT din Suleyman Magnificul

Producția a cheltuit sume uriașe pe costumele purtate de actorii din Suleyman Magnificul. Rochiile sultanei Hurrem (Meryem Uzerli) erau cu adevărat spectaculoase, iar pentru acestea, dar și pentru bijuteriile purtate de actriță, s-au pus la dispoziție sume colosale. 

În pauzele dintre sezoane, potrivit presei internaționale, Meryem Uzerli s-a ales cu câteva kilograme în plus, motiv pentru care producția a luat în calcul eliminarea actriței, pentru că nu i se mai potriveau ținutele realizate special pentru ea. Din fericire, Meryem a reușit să slăbească în timp util și să participe din nou la filmări. 

Ce a spus Meryem Uzerli despre filme și viața personală

Meryem Uzerli a vorbit, acum ceva timp, despre viața de familie, dar și despre viața personală. Actrița a mărturisit cum a fost trecerea de la filmele germane la serialele produse de turci. 

„Am doi frați și o soră. Mama mea este germană, iar tatăl meu este turc. M-am născut și am crescut în Germania și am copilărit într-un oraș mic, Kassel. Sora mamei mele s-a căsătorit cu un brazilian, așa că o parte din familia mea este, de asemenea, pe jumătate braziliană.

Să fiu sinceră, nu sunt un fan al comparațiilor, dar permiteți-mi să încerc. Industria germană a divertismentului este foarte stabilă și de încredere. Cu toate acestea, oamenii se tem că ar putea sfârși prin a face ceva greșit dacă încearcă. În Turcia, este exact invers. Oamenii experimentează mai mult, ceea ce permite creativității să prospere ca rezultat. Singurul dezavantaj sunt condițiile de muncă instabile.

Citește și - Interviu cu cel mai iubit cuplu de actori turci, Halit Ergenç și Bergüzar Korel

Ce a dus la trecerea de la munca în Germania la actoria în drame turcești?

O audiție a lui Hurrem Sultan pentru serialul Suleyman Magnificul (Muhteșem Yüzyıl) m-a adus la Istanbul. M-am mutat în Turcia după ce am obținut acel rol. Nu petrecusem niciodată prea mult timp în țara natală a tatălui meu, așa că a fost profund emoționant să experimentez viața de acolo.

O persoană pe care o cunoșteam de pe vremea când făceam teatru mi-a trimis un mesaj despre o companie de producție din Istanbul care căuta personajul principal al unui spectacol grandios. Ea a arătat echipei de producție portofoliul meu și a crezut că m-aș potrivi pentru rolul lui Hurrem Sultan. M-a consolat spunându-mi că, dacă, din anumite motive, nu aș fi obținut rolul principal, compania de producție avea multe alte personaje secundare pe care le puteam juca.

Tocmai ieșisem dintr-o relație de șase ani, nu aveam un loc de muncă și nu știam cum voi reuși să-mi plătesc chiria. Am sperat că poate voi obține un personaj în serial.

Nu eram prea emoționată, pentru că nu aveam nicio idee despre viitorul lui Muhteșem Yüzyıl și despre succesul care va veni odată cu el. Nimeni nu știa la acea vreme. A fost pur și simplu viziunea scenaristului, a regizorilor și a producătorilor. M-am concentrat doar pe ceea ce mi-au cerut și, în cele din urmă, am obținut rolul lui Hurrem”, a spus Meryem Uzerli, pentru arabianmoda.com.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
Gabriela lucutar instagram jpg
cristi serb chefi la cutite 4 webp
netflix jpg
netflix pixabay png
cub Pepe botez png
image
actualitate.net
image
actualitate.net