Mihai Bendeac e gata să apară la Pro TV! Avem toate detaliile legate de noul său proiect

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Chiar dacă a plecat de la „iUmor”, Mihai Bendeac are în continuare umor și chiar mai mult decât avea înainte. Atât de mult, încât este gata să dea startul filmărilor unei noi emisiuni și unui serial. Se pare că toate la Pro TV! Să sperăm că-l vom vedea din această toamnă din nou pe micile ecrane alături de prietenul Vlad Drăgulin, cu un nou show de televiziune.

Mihai Bendeac are surprize pentru fanii lui
Mihai Bendeac are surprize pentru fanii lui

De ce ar fi plecat Bendeac din Antena 1

Actorul Teatrului de Comedie din București este bazat și toată lumea știe că are umor încât să dea și la alții. După ce a făcut parte din echipa ”Mondenilor” de la Prima TV, Mihai Bendeac (40 de ani) a trecut în barca Antenei 1 unde, pe lângă multe show-uri, a făcut parte din mai multe proiecte, de la ”iComedy”, la ”Băieți de oraș” ultimul fiind, ”iUmor”, de unde se pare că a plecat cu scandal anul trecut. Deși s-a spus că s-ar fi certat cu Cheloo, colegul de la masă juriului, motivele ar fi altele, și anume că nu a vrut să apară pe post o filmare cu el când comenta despre un actor anume, pe care îl respectă și îl iubește.

Vechea echipa de jurat iUmor
Vechea echipa de jurat iUmor

Le-a și spus asta producătorilor, însă nu s-a ținut cont de rugămintea lui și au dat filmarea respectivă. A doua zi, actorul nu s-a mai prezentat la filmările pentru emisiune. A fost înlocuit de alți jurați, cât s-a putut de repede, iar Mihai Bendeac a refuzat să mai colaboreze cu Antena 1. Conflictul între el și postul respectiv este mai vechi și a și povestit, la un moment dat, care au fost problemele.

Poate că abia aștepta să găsească un motiv să sară în barcă celor de la Pro TV, unde se și aude că a plecat cu arme, bagaje și... umor. Dar și echipa lui, căci se pare că Bendeac nu vrea să lucreze decât cu oamenii lui cu care a mai lucrat, printre care se numără și Vlad Drăgulin, de care îl leagă o veche prietenie. Se mai aude că o parte dintre filmările pentru nouă emisiune, o combinație de serial cu sketch-uri de umor și jurați, va fi filmată în studiourile din Ștefănești, acolo unde se filmează mai toate producțiile Pro Tv ului.

Vlad Drăgulin și Mihai Bendeac ar putea colabora din nou împreună
Vlad Drăgulin și Mihai Bendeac ar putea colabora din nou împreună

Momentan. actorul își conturează echipa cu care va lucra, lucrează la scenariile noului proiect și pune cap la cap detaliile unei reveniri spectaculoase, poate chiar în sezonul de toamnă. Până atunci, actorul mai are timp să se ocupe și de volumul doi al cărții pe care o pregătește împreună cu editura Bookzone și pe care ar vrea să o lanseze în viitorul apropiat. La un moment dat, Mihai Bendeac a povestit că în trecut a mai fost ofertat de Pro TV și că ar fi trebuit, cu mulți ani în urmă, să fie unul dintre jurații emisiunii ”Românii au talent”, însă nu s-a mai întâmplat acest lucru.

Și în ultimele luni s-a zvonit că va veni la Pro TV, tot în calitate de jurat, la aceeași emisiune de talente, însă până în acest moment nu s-a anunțat nimic oficial. Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu proiectele actorului și unde îl vom revedea în curând pe Mihai Bendeac și în ce gen de emisiune. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
banner livia graur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net