Mihai Bendeac, în chiloți! Internauții au luat-o razna

Ultima actualizare:

Mihai Bendeac, considerat de majoritatea femeilor unul dintre cei mai râvniți burlaci din showbiz-ul românesc, și-a dat voie să rupă anumite bariere, demonstrând că are curajul de a accepta noi provocări. Este vorba despre promovarea lenjeriei intime bărbătească, însă fotografiile postate i-au surprins pe internauți. 

Fostul jurat de la „iUmor” a acceptat oferta de a poza pentru un brand renumit de haine. El și-a argumentat decizia într-o postare pe Facebook, însoțită de mai multe fotografii în care el apare mai mult dezbrăcat, decât îmbrăcat. Ce a avut de spus, Mihai Bendeac, vei descoperi în rândurile de mai jos. 

Mihai Bendeac: „O fac din considerente artistice”

Din considerente artistice sau din dorința de a evolua acceptând noi provocări, Mihai Bendeac a renunțat la inhibiții, a îmbrăcat lenjeria intimă și s-a lăsat pe mâna fotografilor. Imaginile ajunse virale au stârnit imaginația reprezentantelor sexului frumos. 

,,Să vedeți acum dezlănțuire de hate și frustrare în comentarii. 😁😁 Dar, nah, e Facebook.

Oferta de a poza a venit într-un moment extrem de potrivit. Un moment de schimbare în ceea ce mă privește. S-a nimerit să mă prindă într-un moment în care aveam nevoie de un target. O motivație punctuală.

Și, pentru că mi-au placut și produsele brandului (nu suport căldura, iar hainele astea de in sunt atât de respirabile…), am facut nebunia de a spune “Da”. Nu aleg lucrurile pe care le fac în profesia mea în funcție de chestiunile bănești/materiale. O fac din considerente artistice sau, de ce nu, pentru că mă ajuta să evoluez.”, a scris el, pe pagina de Facebook. 

Mihai Bendeac învinge depresia prin sport 

Mihai Bendeac, dezvăluiri sincere despre lupta cu depresia / foto: Facebook
Mihai Bendeac, dezvăluiri sincere despre lupta cu depresia / foto: Facebook

Artistul a mărturisit că de mai bine de două luni de zile acordă mult mai multă grijă propriei persoane,i. A renunțat la zona de confort și luptă cu el, cu propriile gânduri, în sala de forță. 

,,Mereu am visat că voi avea puterea de a fi mulțumit de felul în care arăt. Încă nu sunt. M-am pus pe treabă în mod serios și programatic de aproximativ două luni. Mai am de slabit, mai am de lucrat.

Un aspect din toată treaba asta este, însa, altul! Toată această rigoare a mâncatului, ambiția de a face sport și în zilele în care mai bine mori decât să mergi la sală, durerea pe care o depășești, toate astea reprezintă un mix incredibil care-ți schimbă complet paradigma.

Sincer… Până și depresiei îi este din ce în ce mai greu să își arate colții…”, a mai spus vedeta TV, în postarea sa. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
crocodil australian shutterstock 105185141 jpg
image
image
image
image
image
image
chrissy teigen rochie profimedia jpg
sofia vicoveanca jpeg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
Un singur lucru nu i-a fost pe plac Anamariei Ferentz, spectacolul Carmen pus în scenă la Opera din Viena
cub andreea balan png
banner Arsenie Todiraș png
 Mirela Vaida (42 de ani) a „fugit” de acasă de Paște într-o vacanță în Italia
banner ileana stana ionescu webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net