Mihai Bendeac, burlac și la 40 de ani! De ce nu s-a căsătorit până acum

Ultima actualizare:

Unul dintre cei mai îndrăgiţi actori, Mihai Bendeac, a ajuns la vârsta de 40 de ani! Artistul este iubit de zeci de admiratori care vin la spectacolele sale sau care l-au urmărit ani de zile în emisiunile în care a fost prezent. De ziua sa, actorul a ţinut a transmită fanilor o dorinţă pe care o are odată cu împlinirea acestei vârste. Ce a avut de spusMihai Bendeac, dar şi de ce nu s-a căsătorit până acum, aflaţi mai jos!

Mihai Bendeac a împlinit 40 de ani
Mihai Bendeac a împlinit 40 de ani

Mihai Bendeac a rămas una dintre persoanele publice care au ştiut să-şi păstreze comunitatea de fani aproape chiar şi după atâţia ani de zile în care pe lângă actorie, a fost om de televiziune. După plecarea sa de la Antena 1 a venit ca un trăsnet pentru cei care îl urmăreau la TV, zvonurile că ar putea să revină pe sticlă din poziţia unui post oferit de ProTv aduce speranţă admiratorilor.

Vă reamintim că anul trecut Mihai Bendeac a plecat a părăsit emisiunea iUmor după 13 sezoane în care a fost parte din juriu. Decizia a venit în urma unui conflict cu echipa de producţie. Nu de puţine ori fanii s-au arătat dezamăgiţi de faptul că Mihai nu mai apare la TV, însă în urma unei postări pe Instagram cu sigla Pro Tv a lăsat de înţeles că actorul se pregăteşte de o nouă colaborare.

Până acum, însă, informaţia nu a fost confirmată de acesta. Astfel, cum vârsta de 39 de ani a adus schimbări majore în viaţa mult îndrăgitului artist, acesta a transmis un mesaj pe Instagram în care lasă de înţeles că nu vrea să fie afectat de "criza de 40 de ani", şi că este vremea să trăiască cu adevărat şi să aibă grijă de el. 

Filme, spectacole, turnee, dar și nightlife, drugs, pussy, wiskey, dar și chill oricând am nevoie. A venit vremea să mă ocup şi de mine…40 de ani am fost cel mai puţin important. 40 de ani artistul Bendeac a făcut cele enumerate anterior. E cazul să mai trăiască şi omul Bendeac. Sună un pic suprarealist ce spun, dar nu contează. Nici chestiile astea nu vor mai conta. Hai vă îmbrăţişez şi mulţumesc pentru urări!!, a spus actorul pe contul său de Instagram.

mihai bendeac jpg

Mesaje emoţionante din partea celor dragi

Mihai este un om iubit, iar cei dragi i-au transmis de ziua sa cele mai frumoase urări. Bineînţeles, de aici nu a lipsit mama sa, cu care are o relaţie extrem de apropiată, fapt pe care nu ezită să-l arate de câte oric are ocazia.

„Este ziua lui. Poza aceasta spune multe despre noi doi, pentru că a fost așa: – Emilia, ești însărcinată, o să creșteți împreună! Au fost cuvintele medicului de atunci, așa a simțit el să îmi spună vestea, pentru că aveam 20 de ani și eram foarte tânără. De atunci, se pare că tot creștem împreună, prin iubire, experiențe și prin toate sentimentele care ne încearcă zi de zi. Să trăiești sănătos, Mihai Bendeac. Te iubește muca. La mulți ani!”, a fost mesajul mamei actorului, alături de o fotografie cu cei doi, pe Facebook.

mihai bendeac mama jpeg

În acelaşi timp doi dintre bunii săi prieteni, alături de care a muncit în multe producţii, actorii Anca Dinicu şi Vlad Drăgulin şi-au împărtăşi şi ei gândurile pentru Bendeac, alături de câteva poze care înglobează perfect relaţia de prietenie deosebită pe care o au de atâţia ani. 

„Ziua de 16 februarie ar putea deveni zi de sărbatoare naţională. Propunerea legislativă a fost depusă deja la Senat. Ziua Bendeacului. Te iubesc profesional, personal şi universal," a spus Anca Dinicu pe Instagram.

„Azi e ziua fratelui meu mai mare. Împreună am jucat pe furtună de zăpadă, atârnați într-un pom, la minus multe grade, dar-tot împreună- amși sorbit litri de băuturi cu multe zeci de grade, atârnați de baruri. Mă rog, mai mult s-a muncit decât s-a băut…La multi ani Mihai Bendeac! Dacă munca ne luminează, tu eşti o supernovă! P.S.- ești pentru mine ceea ce a fost Sică Alexandrescu pentru Dem Rădulescu", spune Vlad Drăgulin într-o postare pe Instagram.

De ce nu vrea Mihai Bendeac să devină tată

Mihai Bendeac are o carieră fructoasă în spate, pe lângă meseria de actor, acesta a reuşit să devină un artist complex, demonstrându-şi talentul ca scriitor, scenarist, cântăreț şi regizor de teatru şi film. În viaţa personală însă, artistul a decis că burlăcia este varianta ideală pentru el.

Acesta are chiar tatuaj degetului inelar de la mâna stângă, cuvântul "never"(niciodată), semn că rămâne fidel alegerii sale. Acesta chiar a ajuns să considere burlăcia şi singurătatea un viciu. De-a lungul timpului a cunoscut femei superbe cu care a avut poveşti inedite de dragoste, precum Roxana Vancea, Celia, Mirela Zetea sau Sore. Ba chiar, la un moment dat, a fost logodit cu o cunoscută actriţă de la noi. 

Actorul declara în urmă cu câţiva ani că un om poate sta chiar şi 20 de ani alături de persoana iubită, iar într-o zi, pur şi simplu, să realizeze că acel om nu este cum şi-a închipuit sau că flacăra dragostei se stinge.

4 mihai bendeac 2 jpg jpeg

Mai mult, la un moment dat a explicat pe larg într-un instastory de ce nu vrea să facă acest pas. 

Să fie frumos, să fie deștept, să fie citit… cu o nesmțire ieșită din comun, multe dintre ele nereprezentând nimic altceva decât corpul fizic. Am rămas necăsătorit până la 36 de ani și hai să zicem că totuși am avut tot felul de tentații și am cunoscut un număr de persoane de sex feminin.

Bărbatul se plictisește de fizicul unei femei după maxim 24 de ore, părerea mea. Dacă este un bărbat inteligent, după 14 de ore se plictisește, oricine ar fi. Dar în rest nu ai nimic și aveți pretenții. (…) Și când spun că nu au nimic, nu mă refer la ceva material, decât de haine (…) ce să vorbească un bărbat cu tine.

Atunci când doi oameni stabilesc o conexiune fiecare vine și pune pe masă ceva. Vine el și spune uite sunt destul de estetic din punct de vedere fizic, am bani, am o profesie, tu ce pui pe masă? Tu vii cu pretenții? Omul acesta are și el niște preocupări, în afară de rimel, machiaj”, spunea actorul, potrivit A1. 

De asemenea, nu ia în calcul nici varianta de a avea copii

Ăștia (n.r. cocalarii) vor ajunge atât de mulți încât ne vor îngropa. Am ajuns la decizia de a nu avea copii vreodată căci nu vreau să trăiască în lumea ăstora. Căci lumea va fi a lor! Nu vă mințiți! Nu vă amăgiți! Va fi lumea lui Salam și a lui Guță! Lumea cămătarilor, șmenarilor, maneliștilor, cocalarilor, burtoșilor, nesimțitilor.", a spus Mihai Bendeac, conform revistei VIVA!. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
image
actualitate.net
image
actualitate.net