Lovitură de proporții pentru Mihai Bendeac! Cum a ajuns să aibă interzis pe TV, după plecarea din Antenă

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Click! a aflat însă că actorul Mihai Bendeac mai are de stat câteva luni pe bară, pentru că este nevoit „să-şi spele imaginea” după neînţelegerile cu foştii şefi.

Zilele acestea, îndrăgitul actor şi om de televiziune este din nou în atenţia presei, după ce a publicat pe reţelele sale sociale o fotografie cu sigla postului PRO TV şi un mesaj cu referire la planurile sale profesionale.

„Promit că, după ce termin filmul la care lucrez acum, fac «Băieţi de oraş – The Movie». Munca noastră şi personajele acelea merită asta”, a scris Mihai Bendeac, pe pagina lui de instagram.

Cu toate acestea, nu îl vom revedea prea curând pe micile ecrane în postura de protagonist al unui show tv, căci, în urma scandalului de la Antena 1, după ce a părăsit filmările în plin sezon al emisiunii „iUmor”, unde a stat la masa juriului din 2016, de la debutul emisiunii, este nevoit să mai stea pe bară.

Citește și - Mihai Bendeac pune paie pe foc cu privire la afirmațiile Deliei despre copii! «În primul rând...»

„Trebuie să-şi spele imaginea, să mai stea în pauză, ca să nu mai fie asociat cu ce s-a întâmplat şi cu proiectele de la Antena 1”, au povestit, pentru Click!, surse din apropierea actorului. Până să dezvăluie care este noul lui show de la PRO TV, se pare că Mihai va realiza câteva filmări şi pentru noul sezon al serialului „Clanul”.

FOTOGRAFII: ANTENA 1
FOTOGRAFII: ANTENA 1

Are în pregătire şi o nouă carte

Dacă telespectatorii care îl îndrăgeau îi simt lipsa de pe micile ecrane, ei bine, pentru Mihai Bendeac această pauză este una chiar binevenită şi mult aşteptată.

Actorul, care este şi angajat al Teatrului de Comedie din Capitală, are acum posibilitatea să se dedice mai mult pentru proiectele de actorie şi pentru proiecte personale. În ultima vreme, a realizat şi pentru reţelele sociale mai multe clipuri comice, precum şi spoturi publicitare.

Chiar zilele trecute a publicat unul nou, în care se văita şi făcea haz de necaz pe seama faptului că va schimba prefixul în curând – în data de 16 februarie va împlini 40 de ani. De asemenea, este foarte bucuros că spectacolele de teatru în care joacă sunt „sold out” – aşa cum este şi cazul spectacolului „Doi pe o bancă”, ce se va juca la Teatrul de Comedie în 17 şi în 18 februarie, de la ora 19.00.

Este un spectacol de care este foarte ataşat, căci a realizat şi regia pentru el. Este o producţie în care o are colegă pe una dintre cele mai bune prietene de-ale sale din lumea artistică, actriţa Ilona Brezoianu (32 de ani), şi care are mare succes, de la lansarea sa în prag de pandemie, din martie 2020.

Pe lângă toate acestea, Mihai mai are un proiect de suflet, şi anume un nou volum de proză, pe care îl va lansa împreună cu aceeaşi editură unde a debutat ca scriitor, dar probabil abia spre final de an sau poate chiar anul următor. „Nu va fi vorba despre o continuare a cărţii «Jurnalul unui burlac», ci despre cu totul altceva”, au mai spus, pentru Click!, aceleaşi surse.

A plecat pur şi simplu din timpul filmărilor pentru «iUmor»

Anul trecut, în octombrie, Mihai Bendeac s-a ridicat de la masa juriului emisiunii „iUmor” și a părăsit filmările. Au rămas șocați atât producătorii, cât și colegii săi de pupitru, Delia Matache și Cheloo, și prezentatorii Șerban Copoț și Dan Badea. Decizia luată atunci de actor a venit, se pare, așa cum au declarat la acea vreme surse din apropierea actorului, pe fundalul unor neînțelegeri mai vechi.

Avertizase de mult timp că va face asta, dacă nu va fi respectat, așa cum solicitase, și când a considerat că „s-a umplut paharul” a plecat de la filmări. Mișcarea sa de la acea vreme nu a fost urmată imediat de desfacerea contractului de muncă. Mihai Bendeac a rămas în continuare angajat al postului tv unde a lucrat aproape zece ani, pentru diverse producții, precum „În puii mei” sau „iComedy”, dar și un proiect de teatru tv. Abia zilele acestea actorul pare că s-a eliberat de sub angajamentul cu Antena 1, cu care a căzut la pace, și astfel a putut anunța că va colabora cu un alt post de televiziune.

image

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net