Cum arată și cât costă burgerul favorit al lui Gigi Hadid. Oamenii se plâng de porția prea mică!

Când nu merge la Paris sau Milano, celebrul supermodel își petrece timp mâncând burgerul ei preferat. Și este cunoscut faptul că Gigi Hadid (27 de ani) este înnebunită după cel de la J.G. Melon, din New York. Dar cât te costă burgerul? Și este atât de bun precum declară vedeta? Ei bine, o femeie a fost curioasă și l-a încercat.

Mâncarea preferată a lui Gigi Hadid este burgerul (foto: Instagram)
Mâncarea preferată a lui Gigi Hadid este burgerul (foto: Instagram)

În 2016, Gigi și-a sărbătorit cea de-a 21-a aniversare în emisiunea The Tonight Show, cu gazda Jimmy Fallon, unde a recunoscut că iubește burgerii atât de mult încât, atunci când s-a mutat pentru prima dată la New York, a încercat unul nou în fiecare săptămână înainte de a stabili un favorit. În fruntea listei se află cel de la restaurantul J.G. Melon.

Curioasă, o femeie, a cărui nume nu este cunoscut, a încercat acest faimos burger, și și-a povestit experianța tabloidului britanic The Sun. „După prima mușcătură am știut imediat de ce celebritatea A-list l-a numit burgerul ei preferat din New York City. A fost echilibrul perfect al ingredientelor simple, dar de calitate”, a relatat ea. Dar, cât a costat deliciul? Ei bine, cu siguranța are un preț mai mic decât la alte restaurante celebre din oraș ... 12,50 de dolari! Doar atât trebuie să scoți din buzunar dacă vrei să te răsfeți mâncând burgerul preferat al supermodelului.

Deși a fost complet mulțumită de gustul mâncării, femeia s-a plâns în schimb de dimensiunea lui și l-a considerat un pic cam mic pentru standardele americane. Dar, a recunoscut ca prețul mic în comparație cu alte restaurante din Manhattan, a meritat absolut încercarea. De asemenea, ea recomandă, pentru cei care doresc pe viitor să guste burgerul, să mai comande și altă mancare pe lăngă – în special cartofi prăjiți. „Mi-a plăcut foarte mult burgerul preferat al lui Gigi și îl recomand”, a mai adăugat ea.

Burgerul preferat a lui Gigi Hadid (foto: captură video)
Burgerul preferat a lui Gigi Hadid (foto: captură video)

Restaurantul capricios s-a deschis în 1972 și de atunci nu s-au schimbat prea multe, dar atrage celebrități și localnici deopotrivă și s-a impus ca favorit al orașului New York.

Tot în 2016, Gigi a câștigat într-un episod din MasterChef, bineînțeles, ați ghicit, cu un burger! Atunci supermodelul a concurat împotriva colegului model Victoria's Secret, Devon Windsor, dar a plecat cu titlul de câștigătoare acasă, după ce a pregătit un burger acoperit cu jalapeños murat și un „cuib de ceapă crocantă” condimentat, cu cartofi prăjiți pe la lateral. „Întotdeauna spun: mâncați sănătos pentru a vă menține silueta, mâncați burger pentru sănătatea mintală”, a declarat Gigi la acea vreme.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!        

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net