Gigi Hadid, război cu rapperul Kanye West: «Ești un bătăuș și o glumă!»

După ce Kanye West a adresat injurii editorului de modă Gabriella Karefa-Johnson, într-o serie de postări pe Instagram, Gigi Hadid vine în apărarea ei. Fotomodelul și-a exprimat public revolta față de atitudinea lui Kanye West. 

Gigi Hadid și Kanye West sunt la cuțite
Gigi Hadid și Kanye West sunt la cuțite

În timp ce Kanye West și-a organizat prezentarea de modă Yeezy Sezonul 9 la Paris, pe 3 octombrie, mulți participanți au apelat la rețelele de socializare pentru a-și exprima criticile cu privire la cea mai recentă linie a artistului - una dintre acestea a fost și editorul „Vogue", Gabriella Karefa-Johnson.

Citește și: Gigi Hadid este noua cucerire a lui Leonardo DiCaprio? 

După ce editorul de modă și-a împărtășit gândurile despre îmbrăcămintea pe care artistul a lansat-o, Kanye a fost foarte nemulțumit și a avut o reacție bizară. Artistula distribuit mai multe imagini cu editorul Vogue și a adăugat comentarii răutăcioase pe pagina lui de Instagram. Gigi Hadid, una dintre cele mai apreciate fotomodele de la ora actuală, nu a rămas indiferentă și i-a oferit un răspuns pe măsură lui Kanye.

„Ai vrea să ai un procent din intelectul ei. Habar nu ai despre ce vorbești.Dacă există de fapt un punct de vedere în toate prostiile tale. Ca și cum „onoarea” de a fi invitat la spectacolul tău ar trebui să împiedice pe cineva să-și dea cu părerea? Laugh out loud. Ești un bătăuș și o glumă.”, a fost mesajul scris de către Gigi Hadid. 

Vezi și: Pete Davidson a ajuns la psiholog din cauza lui Kanye West

După despărțirea de Kim Kardashian, Kanye West a afișat, în repetate rânduri un comportament care a intrat în atenția presei de peste Ocean. Rapperul a făcut acuzații dure la adresa fostei sale soții, care l-a acuzat, între altele de hărțuire și i-a solicitat să o lase pe ea, dar și pe familia ei, în pace. 

Adesea, Kanye West se folosește de pagina personală de Instagram pentru a lansa atacurile la adresa fostei soții sau a altor personalități care nu îi sunt pe plac. Iată că, de data aceasta, artistul a fost pus la punct de către Gigi Hadid! 

Sursă: Profimedia 

 Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

foto 1   Marian Olteanu si Denis Hanganu bataieB jpg
dorobantu mana jpg
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
zodia singura de sarbatori jpg
shutterstock 2211785457 jpg
cornel ciupercescu captura youtube jpg
shutterstock 450568075 jpg
sharoma tzanca uraganu jpg
Istvan Kovacs (dreapta) la CM 2022 FOTO Profimedia jpg
image png
image
image
image
image
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
dorobantu mana jpg
cub anamaria prodan png
cub catalin botezatu png
Kanye West si Julia Fox jpg
FotoJet (1) jpg